LoRa Industrial Transceiver (Gateway) med WiFi, 1 x Wan, 3 x LAN RJ45 porter, ekstern antenne. Opp til 10 km. -40 - +75°C

LoRaWan med stabil tilkobling til IOT-enheter
Dual Band WiFi - 2 antenner med RSMA han
3 x 10/100 / 1000Base-T RJ45 LAN Ports
1 x 10/100 / 1000Base-t RJ45 Wan-Port
1 x LoRa Antenne - 2DBI med SMA han
2 x DI / DO og 1 Seriell port (RS485) for Modbus Applications
til EU 868MHz (SUB 1G) Frekvenser
8 Programmerbare Parallelle Demodulasjonsveier
Statisk IP / PPPoE / DHCP-klient for WAN
DHCP Server / NTP-klient for LAN
Protokoller: TCP / IP, UDP, ARP, IPv4, IPv6
Port forwarding; QoS; DMZ; IGMP; UPnP; SNMPV1, V2C, V3
Mål: 135 x 135 x 50 mm

LORA-GATEWAY5-WIFI
16 022  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

LoRaWan er en lav-effekt, bred område nettverk protokoll bygget på Lora Radio Modulation Technique. Lorawan-nettverk og enheter som sensor og gateway tillater offentlige eller private nettverk for å koble flere applikasjoner som IOT, M2M, Smart City, Sensor Network og Industrial Automation Applications i samme rom. Hvis Lorawan-kompatibel og sørg for at den fungerer bra med Lora-sensoren uten problemer.

Lorawan Gateway i industriell kvalitet med pålitelig forbindelse til IOT-implementeringer. Med Lorawan-protokollstøtte bidrar det til å koble Lora Wireless Network til et IP-nettverk. Den trådløse Lora gjør det mulig for sensorer å overføre data over ekstremt lang rekkevidde med lavt strømforbruk. Fullt kompatibelt med Lorawan-protokollen og støtter tilkobling med opptil 300 eksterne trådløse enheter. Det gir også forhåndskonfigurerte standard Lorawan-frekvensbånd for forskjellige land. Er det beste valget for å hjelpe deg med å markedsføre implementeringen av Aiot-nettverket.