Pullere for sperring

Hva er en pullert?

En pullert er en jernstolpe som brukes til å skape et beskyttende område. Pullertene i denne kategorien er designet for å fysisk blokkere kjøretøyets inntrenging og beskytte mennesker så vel som eiendom. Disse sikkerhetsstolpene kan ha dekorative elementer som reflektorer etc. eller bare utfyller landskapet. Imidlertid er deres primære funksjon motstand mot potensielle slagkrefter. Pullere kan være laget av...

Hva er en pullert?

En pullert er en jernstolpe som brukes til å skape et beskyttende område. Pullertene i denne kategorien er designet for å fysisk blokkere kjøretøyets inntrenging og beskytte mennesker så vel som eiendom. Disse sikkerhetsstolpene kan ha dekorative elementer som reflektorer etc. eller bare utfyller landskapet. Imidlertid er deres primære funksjon motstand mot potensielle slagkrefter. Pullere kan være laget av nesten hvilket som helst materiale avhengig av hvilken funksjon de trenger, men de vanligste materialene er metall, stein, sement eller plast.

 

Sikkerhetspoller

Pullere kan også være en visuell guide for fotgjengere og trafikk. Pollere kan hjelpe til med å styre trafikken i den retningen det kan være ønskelig. For det er det utrolig viktig at basen som pullertene er montert i, er fast. Selv om pullerten er utrolig sterk, kan dårlig underlag føre til lav motstand når du kolliderer med et kjøretøy.

 

Beskyttelse av personer

Lekeplasser i nærheten av parkeringsplasser, skoler ved siden av hovedveier og utendørsterrasser er bare noen av stedene der pollere kan være en av årsakene til å unngå en potensiell ulykke. Vi tilbyr pullerter som er tilpasset kjøretøyets hastigheter og avstand fra gågaten til veibanen.

Pullert for sperring - Med fjernkontroll - DANBIT

Pullere for sperring

Det fins 2 produkter.

Viser 1-2 av 2 element(er)

Aktive filtre

 • LPR kamera for...

  LPR kamera for nummerskiltet gjenkjennelse, IP67 tett, H.265, IK10, hærverkssikkert

  Lesing av registreringsskilt med hastigheten på 0-200 km / t
  kan registrere registreringsskilt for opptil fire baner til 5 mega-oppløsning ved 30 bilder per sekund
  Innebygd infrarød hvite LED (ca. 60 meter)
  RJ45 gigabit port
  lydalarm
  Onvif støtte
  Bevegelsesdeteksjon
  WDR
  micro SD
  PoE
  12V / 24 VAC Extended Driftstemperatur -40 - 60 ° i

  Pris Ring for pris
  Delenummer: KAM-NR
  På vei inn