Cat. 6 kabler LSOH / PiMF

LSOH og PiMF katt. 6 nettverkskabelen

Vanlige kabler som er laget av polyetylen, PVC eller termoplastisk uretan (TPU). I tilfelle av brann de halogenholdige kablene utvikle hydrogenklorid (hydrogenklorid) går over i saltsyre når det kommer i kontakt med vann. LSOH eller LSZH ( Low Smoke Zero Halogen ) er en for klassifisering av materialer som vanligvis brukes ved fremstilling av kabler. LSOH...

LSOH og PiMF katt. 6 nettverkskabelen

Vanlige kabler som er laget av polyetylen, PVC eller termoplastisk uretan (TPU). I tilfelle av brann de halogenholdige kablene utvikle hydrogenklorid (hydrogenklorid) går over i saltsyre når det kommer i kontakt med vann. LSOH eller LSZH ( Low Smoke Zero Halogen ) er en for klassifisering av materialer som vanligvis brukes ved fremstilling av kabler. LSOH består av termoplastiske eller termoherdende komponenter som virker flammehemmende. Det utvikler seg ikke farlig gass og syreforbindelser ved høye temperaturer eller i tilfelle av brann. Denne type av kabel er meget egnet for bruk i dårlig ventilerte rom. LSZH kabler har blitt svært populært å bruke hvor beskyttelse av personell og utstyr har en høy prioritet som i offentlige institusjoner, barnehager, skoler og rekreasjonssteder.

 

LSZH kabel er grå med 100% kobbertråd, 3um gull på kontaktene og nettopp fullførte ledere

 

PiMF: Står for parene i metallfolie og er et uttrykk som er gitt til nettverkskabling med et ekstra lag av isolasjon rundt hver leder par. I tillegg til kablene 4 par, og lederne er vridd (vanligvis for nettverkskabler)

 

LSOH og PiMF - skjermede tvunnede rett gjennomførte ledere (24 AWG):

Cat. 6 Nettverkskabler - LSOH og PiMF

Cat. 6 kabler LSOH / PiMF

Det fins 58 produkter.

Viser 1-20 av 58 element(er)
 • Katt. 6a RJ45, SSTP, PE...

  Katt. 6a RJ45, SSTP, PE utendørs kabel, svart, 7,5 m

  Cat.6A Patch kabel
  S / FTP (PIMF) skjerming
  PE
  Tåler olje og vann, ideell for utendørs bruk
  RJ45 pluggen på begge sider med blå gjennomsiktige innlegg
  gullbelagte kontakter
  POE / POE + kompatible
  temperatur -10 ° C ... + 60 ° C
  7,5 meter
  svart

  Pris 334  NOK
  Delenummer: K-RJ45A7.5M+S
  Fysisk på lager