MIMO

Multiple-input multiple-output, eller forkortet MIMO, er en radiokommunikasjonsteknologi også kalt RF-teknologi som er nevnt og brukt i mange nye teknologier i disse dager.

Wi-Fi, LTE; Long Term Evolution og mange andre radio-, trådløse- og RF-teknologier bruker den nye MIMO trådløse teknologien for å gi økt koblingskapasitet kombinert med forbedret koblingssikkerhet ved å bruke...

Multiple-input multiple-output, eller forkortet MIMO, er en radiokommunikasjonsteknologi også kalt RF-teknologi som er nevnt og brukt i mange nye teknologier i disse dager.

Wi-Fi, LTE; Long Term Evolution og mange andre radio-, trådløse- og RF-teknologier bruker den nye MIMO trådløse teknologien for å gi økt koblingskapasitet kombinert med forbedret koblingssikkerhet ved å bruke det som tidligere ble sett på som forstyrrelsesveier.

 

En kanal kan påvirkes av såkalt 'fading', og dette vil påvirke signal-støy-forholdet. I så fall vil det påvirke feilfrekvensen forutsatt at digitale data blir overført. Prinsippet for mangfold er å gi mottakeren flere versjoner av det samme signalet. Hvis disse kan påvirkes på forskjellige måter av signalveien, reduseres sannsynligheten for at de alle blir påvirket samtidig. Dermed hjelper mangfold med å stabilisere en lenke og forbedrer ytelsen og reduserer feilraten.

MIMO er effektivt en radioantenneteknologi da den bruker flere antenner på senderen og mottakeren for å muliggjøre en serie signalveier for å bære data ved å velge separate baner for hver antenne for å tillate at flere signalbaner brukes.

MIMO

Underkategorier

Det fins 2 produkter.

Viser 1-2 av 2 element(er)

Aktive filtre

11 dBi Udendørs MIMO 2 i 1...

11 dBi Udendørs MIMO 2 i 1 Panel antenne, 2,4GHz, masterstrips

Gjenstående lager
Utendørs panelantenne, type MIMO
2 stk. 11dBi omni-antenner i samme hus
MIMO er Multi-in, Multi-out-prinsippet
Vertikal spredning er 9 grader
Horisontal spredning er 90 grader
Designet for å minimere fasing av radiosignalet
Mastelister følger med
2 x N hunnkontakt

Pris 764  NOK
Delenummer: WLAN-PANEL11MIMO
Fysisk på lager