Thunderbolt

Thunderbolt er en ny teknologi lansert av Apple, men er nå også tilgjengelig på flere Windows-maskiner. Bolt er en teknologi som brukes til å overføre data mellom innretninger. Som vi vet fra USB, men forskjellen er at Thunderbolt er raskere - mye raskere. Sammenligner Thunderbolt med USB 3.0, som har en maksimal overføringshastighet på 5,0 gigabit per sekund. sekund, slik at lyn 2 kanaler med en maksimal overføringshastighet på opptil 10...

Thunderbolt er en ny teknologi lansert av Apple, men er nå også tilgjengelig på flere Windows-maskiner. Bolt er en teknologi som brukes til å overføre data mellom innretninger. Som vi vet fra USB, men forskjellen er at Thunderbolt er raskere - mye raskere. Sammenligner Thunderbolt med USB 3.0, som har en maksimal overføringshastighet på 5,0 gigabit per sekund. sekund, slik at lyn 2 kanaler med en maksimal overføringshastighet på opptil 10 gigabit per sekund. sekund.

Oppbyggelse

lyn består av 2 forskjellige forbindelser - Display (DP), og PCI Express. Display port brukes til å koble de ulike skjermene der PCI Express brukes for rask dataoverføring. PCI Express kan flytte data i begge retninger, noe som gjør de tilkoplede anordninger kan både sende og motta data samtidig.

Thunderbolt - Kabel og Adapter

Thunderbolt

Det fins 9 produkter.

Viser 1-9 av 9 element(er)