Diskettestasjoner

I denne kategorien finner du vårt utvalg av diskettstasjoner og disketter.

Hva er en diskett?

En diskett er også referert til som 'Floppy' og er et lagringsmedium som kan lagre elektroniske data, som en datafil. Disketten ble først opprettet i 1967 av IBM som et...

I denne kategorien finner du vårt utvalg av diskettstasjoner og disketter.

Hva er en diskett?

En diskett er også referert til som 'Floppy' og er et lagringsmedium som kan lagre elektroniske data, som en datafil. Disketten ble først opprettet i 1967 av IBM som et alternativ til å kjøpe harddisker, som den gang var ekstremt dyre. De første datamaskinene hadde verken CD-Rom eller USB, og derfor var disketter den eneste måten å installere nye programmer på en datamaskin. Hvis programmet var av liten størrelse (Mindre enn 1,44 MB), kunne programmet installeres fra en diskett. Siden de fleste programmer er større enn 1,44 MB, er det ofte nødvendig med flere disketter.

 

Hva er en Floppy Drive?

En diskettstasjon, også forkortet FDD eller FD, er en datadisk som lar brukeren lagre data på en ekstern diskett. Se vårt utvalg av diskettstasjoner. Vi tilbyr bl.a. 3½ diskettstasjon og TEAC FD232HFC810 i både hvitt og svart. Ekstern USB-diskettstasjon er også tilgjengelig for 3,5 "som brukes på PC eller bærbar PC med 1x tilgjengelig USB-port.

Disketter - Floppy Disketter - DANBIT AS

Diskettestasjoner

Det fins 2 produkter.

Viser 1-2 av 2 element(er)

Aktive filtre