En produktserie utviklet av ICP DAS, Taiwan, fungerer som kontrollenheter for bruk i fjernlogisk kontroll og overvåking i forskjellige industrielle applikasjoner.

De har med rette navngitt produktserien: WISE (Web Inside, Smart Engine).

WISE er et brukervennlig og intuitivt HMI-grensesnitt som lar brukere implementere kontrolllogikk på kontrollere bare noen få klikk unna. ingen programmering er nødvendig. Med denne kraftige og brukervennlige programvaren vil det forkorte tiden og kostnadene ved systemutvikling.

Webserveren på WISE-modulene gjør det enkelt å utføre oppgaver med innebygde logiske regler.

Med regelsettet IF-THEN-ELSE, oppsett og implementering av logiske prosedyrer for moduler / kontrollere.

Regelsettet gjør det mulig å utføre handlinger under visse betingelser.

Eg. Sett opp I / O-kanalverdier, utfør timer og planlegg oppgaver, eller send alarmmeldinger under spesifikke forhold. I tillegg, via MODBUS TCP / RTU-protokollen, er SCADA-pakken i stand til å kontrollere eller overvåke I / O-kanal eller systemstatus på sanntids WISE-moduler.

WISE-580x / WISE-523x / WISE-224xM gir til og med flere I / O-funksjoner. De lar deg koble til et bredt utvalg av ICP DAS eksterne I / O-moduler og MODBUS TCP / RTU slavmoduler:

Brukere står fritt til å velge de mest egnede I / O-modulene. Med satt inn minnekort (SD) gir den en dataloggerfunksjon og sanntids I / O-kanal dataregistrering og gjør det mulig å sende dataloggfilene til en FTP-server for dataanalyse.

WISE-523x / WISE-224xM støtter IoT (SNMP, MQTT, CGI, FTP) som kan integreres med forskjellige IoT-systemer som romovervåking, smarte fabrikker, smarte bygninger, etc.

Kan koble til f.eks. Microsoft Azure eller IBM Bluemix og ICP DAS IoTstar IoT skyprogramvare. Funksjonene "Sensorisert datainnsamling med sensor", "Intelligent sanntids logikkdrift på feltsiden" og "Enkel integrasjon med IoT / SCADA-miljøet" er WISE ikke bare en kontroller for IIoT-Edge-databehandling for felt-sidesensorer i IoT-applikasjoner, men også en IoT Gateway for å laste opp sensordataene til IoT-Cloud-systemet. Det er definitivt ditt beste valg for å bygge dine IoT-applikasjoner!

 

Eksempel

icp%20das_1.png

WISE-71xx Series støtter opptil 8 P2P (par) innstillinger. Denne funksjonen lar lokale WISE-moduler kommunisere direkte med andre eksterne moduler. De kan fritt dele sine data som I / O-verdi, DI / DO eller informasjon om internt registerstatus.

icp%20das_2.png

Dette er bare et lite utvalg av de mange modulene som ICP DAS har i sitt enorme produktsortiment.

Ta kontakt, så tilbyr vi gjerne en løsning for oppgaven din.