om-danbit.jpg

Om DANBIT

Dansk Binær Teknik A / S eller DANBIT i daglig tale er en dansk privateide teknologileverandør, som har vært den foretrukne leverandøren av spesialprodukter siden 1970.

DANBIT, ble grunnlagt i 1970. De første årene ansatt DANBIT seg hovedsakelig med elektronisk måling av mekaniske mengder - først og fremst utstyr for vejning.I slutten av 1970 begynte DANBIT produksjon av industrielle datamaskiner. De første kundene var konkrete fabrikker der datamaskinene måtte beregne betongblandingen og kontrollere den faktiske veiprosessen. I begynnelsen av 1980-tallet begynte DANBIT, som en av de første i Danmark, å importere datautstyr fra Taiwan.

DANBIT utviklet og produserte blant annet en telefon til døve. I tråd med utviklingen og spredningen av PCer har DANBIT spesialisert seg på PC-systemer for industrien. I dag er DANBIT leverandør av mer enn 4000 spesialprodukter, hovedsakelig importert fra Taiwan, Hong Kong, Kina, Korea, Japan, USA og utvalgte land i Europa. I 1996 utvidet DANBIT sin virksomhet og etablerte en svensk gren i Helsingborg. Det er nå et uavhengig selskap - svenske Binär Teknik AB.

I 1997 åpnet DANBIT en filial i Oslo, Norge.

Kompetencer: 

  • DANBIT har tilstrekkelig økonomisk styrke til å være selvbestemmende og å utvikle markedet vi tror på.
  • DANBIT har faglig kunnskap som sikrer våre kunder den beste veiledningen og servicen.
  • DANBIT har en lang historie med påvist kvalitet, stabilitet og troverdighet.