Filtrer etter
Farve
Kabel
Fiber
Fibermode

MTRJ Fiberoptiske kabler

MTRJ (Mechanical Transfer Registered Jack) er en type fiberoptisk kontakt som brukes i nettverk og telekommunikasjon. Det er en liten formfaktorkontakt som gir en sikker og pålitelig tilkobling for både single-mode og multimode fiber. MTRJ-kontakter har en kompakt design og brukes ofte i datasentre og andre fiberoptiske applikasjoner med...

MTRJ (Mechanical Transfer Registered Jack) er en type fiberoptisk kontakt som brukes i nettverk og telekommunikasjon. Det er en liten formfaktorkontakt som gir en sikker og pålitelig tilkobling for både single-mode og multimode fiber. MTRJ-kontakter har en kompakt design og brukes ofte i datasentre og andre fiberoptiske applikasjoner med høy tetthet.

Dataoverføringshastigheten til en MTRJ-fiberkabel avhenger av flere faktorer som fibertype (single-mode eller multimode), bølgelengden til lyset som brukes til å overføre dataene, og kvaliteten på komponentene i det fiberoptiske systemet.

For multimodusfiber er den typiske dataoverføringshastigheten for en MTRJ-kabel opptil 1 Gbps, mens den for enkeltmodusfiber kan være opptil 10 Gbps eller høyere. Den faktiske dataoverføringshastigheten vil imidlertid også avhenge av den spesifikke implementeringen og nettverksinfrastrukturen.

MTRJ Fiberkabel til SC, LC, MTRJ, ST

MTRJ Fiberoptiske kabler

Det fins 25 produkter.

Viser 1-20 av 25 element(er)

Aktive filtre