Coax / Antennekabel / Plug

Koaksialkabel ble født i 1880 og er en type elektrisk kabel med en indre leder som er omgitt av et rørformet isolerende lag, er omgitt av en rørformet ledende skjerm.

Alle tale kabler har også en isolerende ytre kappe eller jakke. En koaksial kabel er en overføringslinje som brukes til å bære høyfrekvente elektriske signaler med lavt tap. Den brukes for bredbåndsnettverk; kabelfjernsynssignaler og forbinder de radiosendere...

Koaksialkabel ble født i 1880 og er en type elektrisk kabel med en indre leder som er omgitt av et rørformet isolerende lag, er omgitt av en rørformet ledende skjerm.

Alle tale kabler har også en isolerende ytre kappe eller jakke. En koaksial kabel er en overføringslinje som brukes til å bære høyfrekvente elektriske signaler med lavt tap. Den brukes for bredbåndsnettverk; kabelfjernsynssignaler og forbinder de radiosendere / mottakere for deres antenner.

Dette er meget viktig at en koaksial kabel er laget av materialer av høy kvalitet, som 100% rent kobber, og at den rørformede isolerende materialet gir god isolasjon, og her er skum-isloator beste.

er det viktig at en koaksial kabel er så kort som mulig, som det fungerer signaldæmpene. En koaksial kabel for radiosendere er 50 ohm - motstanden kalles impedans og bør være passende for det radio-transceiver - overfor enheten (. F.eks En antenne) skal være utformet med den samme motstand. Muligens. mistilpasning vil gi refleksjoner av kabelen og ødelegge / påvirke signalet. Videosignaloverføring bør impedansen er 75 ohm (RG59)

En sender og mottaker ser en koaksial kabel som mange komplekse passive komponenter - kapasitet mellom leder og skjerm, spoler i serie, og en ohmsk motstand (tap i kobber) .

en tap i en koaksialkabel gjelder både for senderen og mottakeren. En kraftig koaksialkabel for eksempel. LLC400 (10 mm tykk) gir ca. 22 dB tap per 100meters på 2,4 GHz (WiFi). En LCC200 (5 mm tykt) gir et tap av noen 100meters per 55 dB ved 2,4 GHz. Husk å kompensere Koaksialkabel tap med passiv Gain antenne hvis mulig. Unngå aktive 2-Wejs signalforsterkere

Husk: God kvalitet kabelen som er den beste tilkoblingen. 

Coax / Antennekabel / Plug

Det fins 84 produkter.

Viser 1-20 av 84 element(er)

Aktive filtre

 • Product title

  Product title

  Antennepluggadapter fra TNC han til SMA han
  Noen LTE-rutere er med RTNCF-kontakt.
  Overgangsplugg for den mer fleksible antennekabelen med SMA
  Coax kabel med SMA er till kort lengder for å minimere tapet
  50 ohm impedans
  Standbølgeforhold: 1: 1.15
  Frekvens Span: DC til 3 GHz

  Pris 195  NOK
  Delenummer: SMAM-TNCM
  Fysisk på lager