Person teller

Hvor brukes en person teller?

I denne kategorien vil du bli presentert for vårt utvalg av personlige tellere, også kalt kundeteller. En personlig teller er ideell for b.la. museer, butikker, sentre eller banker hvor det maksimalt er et bestemt antall personer i rommet. Vi har tidligere sett eksempler der en person måtte stå og telle hvor mange som var i butikken. Med en personlig teller fra DANBIT kan du enkelt løse dette...

Hvor brukes en person teller?

I denne kategorien vil du bli presentert for vårt utvalg av personlige tellere, også kalt kundeteller. En personlig teller er ideell for b.la. museer, butikker, sentre eller banker hvor det maksimalt er et bestemt antall personer i rommet. Vi har tidligere sett eksempler der en person måtte stå og telle hvor mange som var i butikken. Med en personlig teller fra DANBIT kan du enkelt løse dette problemet.

 

Person tellere som skiller seg fra de andre

I tillegg til å være en ideell løsning for å overvåke antall personer i rommet, kan en personteller også gi verdifull informasjon til deg om kundenes oppførsel når det er flest besøkende osv. DANBIT tilbyr også andre løsninger enn de som ellers er sett på markedet. ettersom vi for tiden har et infostand med en innebygd spritdispenser, som kan kobles til kundediskene våre - her kan informasjonen behandles på skjermen. DANBIT tilbyr sin egen programvare, så du er sikker på at alt fungerer. Kontakt oss i dag og hør mer.

Person teller [Kunde teller] for observasjon av rom - DANBIT

Person teller

Det fins 3 produkter.

Viser 1-3 av 3 element(er)

Aktive filtre

  • Utendørs vandalsikker 5MP...

    Utendørs vandalsikker 5MP IP domecam med videoanalyser, POE, IP66

    Tampering Alarm, Object Counting, Intrusion Detection, Alarm Detection
    Avansert bevegelsesdeteksjon (5 områder)
    5mp / 3mp @ 30 fps, 2mp @ 60fps
    Oppløsning: 2592 x 1944
    IR Avstand 35M
    IP66 WeatherProof
    -20°C til 55°C
    PoE 8.3w Max.
    Micro SDHC Støtte opp til 64 GB
    ONVIF

    Pris 5 803  NOK
    Delenummer: KAM-U-DOM5MP-COUNT
    Fysisk på lager