Torque Cells - Vrid / Roter

Interface produserer nesten 50 typer reaksjonsmomenttransdusere og dreiemomenttransdusere. Alle våre dreiemomenttransdusere er presisjonsmaskinerte og bruker våre egenutviklede moment sensorer for mest mulig nøyaktige data. En momentføler er en svinger som konverterer den mekaniske påvirkningen fra en torsjon til en elektrisk utgang. En reaksjonsmoment sensor måler statisk dreiemoment, og roterende måler dynamisk dreiemoment. Roterende...

Interface produserer nesten 50 typer reaksjonsmomenttransdusere og dreiemomenttransdusere. Alle våre dreiemomenttransdusere er presisjonsmaskinerte og bruker våre egenutviklede moment sensorer for mest mulig nøyaktige data. En momentføler er en svinger som konverterer den mekaniske påvirkningen fra en torsjon til en elektrisk utgang. En reaksjonsmoment sensor måler statisk dreiemoment, og roterende måler dynamisk dreiemoment. Roterende dreiemomenttransdusere brukes til applikasjoner der momentomformeren må rotere når den er festet til en roterende aksel. En dreiemoment transduser tilveiebringer en metode for å overføre signalet fra det roterende elementet uten en tilkoblet kabel. Vi kan hjelpe deg med å finne fester fra sokkel til sjakter til flenser, og stasjonene varierer fra sekskant til firkant til remskive, med flere variasjoner i mellom.

Torque Cells - Vrid / Roter

Det fins 4 produkter.

Viser 1-4 av 4 element(er)

Aktive filtre

Dreie moment lastcelle med...

Dreie moment lastcelle med roterende aksel. 12bitoppløsning. +/- 5 eller 10V utgang. Stator med flensfot. Maks. RPM 15.000.

Last celle med aksel for måling av dreiemoment
kapasiteter fra 0,1Nm til 1kNm
hastighet på opptil 15 000 rpm
± 5VDC-utgang (± 10VDC Valgfritt)
12 - 28VDC-forsyning
Kontaktfri Dataoverføring til Stator
Digital Electronics med On-Shaft Shunt
0.2% Kombinert Feil
10 kHz Eksempelfrekvens
12-bits oppløsning
Måling av hastighet og vinkel

Pris Ring for pris
Delenummer: LC-RTT-T5-50NM
På vei inn