MODBUS TCP/UDP for RTU Gateway. Modbus TCP Master/Slave mellom Modbus RTU Master/Slave. 3 x RS485. 12-48VDC

Støtter Modbus TCP/UDP master og slave
Støtter Modbus RTU/ASCII master og slave
Maks. TCP-tilkoblinger (mastere) per seriell port: 32
1 x RJ45 Ethernet
3 x RS485-porter
Maks. 254 sedler
Maks. overføringshastighet: 115,2 kbps
12 - 48VDC / 1,7 Watt
Mål: 95 x 52 x 27 mm
Temperatur: -25 - +75°C
Statisk IP eller DHCP
Webserver for konfigurasjon (HTTP)
Automatisk RS-485 retningskontroll
Rekkeklemmer
Kostnadseffektiv Modbus-gateway

ETH-MODGW735-I
2 348  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Modbus har blitt en standard industriell kommunikasjonsprotokoll, og er nå den mest tilgjengelige måten å koble sammen industrielle elektroniske enheter. Modbus gir mulighet for kommunikasjon mellom mange enheter koblet til samme RS-485-nettverk, for eksempel et system som måler temperatur og fuktighet og kommuniserer resultatene til en datamaskin. Modbus brukes ofte til å koble en tilsynsdatamaskin med en ekstern terminalenhet (RTU) i tilsynskontroll- og datainnsamlingssystemer (SCADA).

ETH-MODGW735-I er en Modbus TCP til RTU/ASCII-gateway som gjør det mulig for en Modbus/TCP-vert å kommunisere med serielle Modbus RTU/ASCII-enheter gjennom et Ethernet-nettverk, og eliminerer kabellengdebegrensningen for eldre serielle kommunikasjonsenheter. Modulen kan brukes til å lage en partilkoblingsapplikasjon (så vel som seriell-bro eller seriell-tunnelapplikasjon), og kan deretter rute data over TCP/IP mellom to serielle Modbus RTU/ASCII-enheter, noe som er nyttig ved tilkobling av stormaskin datamaskiner, servere eller andre serielle enheter som bruker Modbus RTU/ASCII-protokoller og som ikke selv har Ethernet-kapasitet.

Lese-cache-funksjonen brukes til å lagre tidligere forespørsler og svar i minnebufferen til tGW-700-modulen. Når andre HMI/SCADA-masterkontrollere sender de samme forespørslene til samme RTU-slaveenhet, returneres det hurtigbufrede svaret umiddelbart. Denne funksjonen reduserer belastningen på RS-485-busskommunikasjonen dramatisk, sikrer raskere TCP-svar og forbedrer stabiliteten til hele systemet.