Modbus til 2 x CAN port gateway. Kan bridge over nettverket. Modbus TCP Server / Client. 10 - 30VDC, -25 til +75°C

Støtte inngangsspenning 10 ~ 30VDC
Kompatibel med ISO 11898-2 Standard
1 x RJ-45 Ethernet-grensesnittet
2 x CAN Bus 9-polet D-Sub
Mekanisk valg av CAN Bus Baud Rate
Støtte for CAN-BUS ID Filter Funksjon
Støtte for CAN Bridge
CAN-BUS MONITORING
CAN baud rate fra 10kbps til 1Mbps
MODBUS TCP Client / Server-funksjonen via konfigurasjon
Støtte for TCP / UDP CAN pair tilkobling
Bootloader for firmwareoppdateringer
Spenning: 10 - 30VDC
Driftstemperatur: -25 til +75°C
Mål: 147 x 107 x 26 mm

ETH-CAN2-MOD-GW
6 254  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

ETH-CAN2-MOD-GW-modulen er en Modbus TCP for 2-porter CAN BUS GATEWAY, som betyr at modulen enkelt kan integreres med et industrielt nettverk. Eth-Can2-Mod-GW har 2 kan bussgrensesnitt, noe som betyr at flere kan applikasjoner kan støttes, for eksempel en kan-bro (bro) eller en kan-meldingsruter, noe som betyr at et-Can2-mod-GW kan være Brukes til å koble til 4 forskjellige kan nettverk slik at de kan kommunisere med hverandre.

MODBUS TCP-serveren Funksjonen brukes til å implementere kommunikasjon mellom en CAN-enhet og en MODBUS TCP-klient. Når ETH-CAN2-MOD-GW er MODBUS TCP-server, må Modbus TCP-klienten bruke Modbus-kommandoer basert på kanen formatet for å få tilgang til Eth-Can2 Mod-GW.
ETH-CAN2-MOD-GW Oversett disse kommandoene for meldinger I kan formatere og sende dem til CAN-nettverkene.
På samme måte når en kan danner meldingsmelding mottas fra Can Network, oversetter eth-Can2 mot GW-melding til Modbus-format, som nå kan nås ved hjelp av en Modbus-kommando.

Modbus TCP-klientfunksjonen som brukes til å implementere kommunikasjon mellom en CAN-buss og en Modbus TCP-server. Som kan få tilgang til Modbus TCP-serveren via kommandokonfigurasjonen. Når et-Can2-Mod-GW mottar I / O-data, vil det videresende dem til de eksterne kanenhetene for analyse, kontroll eller andre operasjoner. Når ECAN 240-modulen er konfigurert, kan den også få tilgang til MODBUS TCP-serveren via en kan beskjed.

Par-tilkobling er for kommunikasjon mellom 2 ender av CAN-nettverket. Kan Network # 1 kommunisere med CAN Network # 3 eller CAN Network # 4 ved hjelp av parsing konfigurasjon. På samme måte kan nettverk # 2 også kommunisere med Can Network # 3 eller Can Network # 4 på samme måte. Par-tilkobling på ETH-CAN2-MOD-GW er implementert via enten TCP- eller UDP-protokoll.