Lys måling av synlig lys. 0 - 83 000LUX med 23bit-løsning. Automatisk justering for optimal oppløsning. 1-trådsgrensesnitt

1-wire lysmåler til synligt lys
0 - 83.000lux med 1 lux opløsning
Op til 23bit opløsning
Automatisk fuld skala justering
Kan kaskadekoples via RJ11 stik
Forsynes fra Controller med 5VDC/4mA
Maks. 30 meter kabel
Mål: 85 x 35 x 24 mm
IP30 plasthus med flange

TSL200
1 287  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

TSL200 er en 1-tråds lyssensor med høyt dynamisk område på 83000 LUX garanterer nøyaktige målinger til og med direkte til lyskilder. Sensoren måler intensiteten av det synlige lyset. Den har en sterk infrarød (IR) avvisning. Dette gjør sensorspektret svaret svært nær reaksjonen av det menneskelige øye.

Den har automatisk fullskalainnstillinger og lysmåling over et 23-bits effektivt dynamisk område. Dette gjør sensoren veldig nøyaktig i mørket, så vel som i et svært intensivt lys. Den interne digitale signalbehandlingen garanterer langsiktig stabilitet og repeterbarhet av målingene. Med full fabrikkkalibrering krever sensoren ingen ekstra kalibrering på kundens side. Sensoren kommuniserer over 1-trådsgrensesnittet. For å gjøre ledningen enklere, er det to RJ-11-kontakter tilgjengelig på enheten. Hver sensor hae et unikt ID-nummer. I tillegg kan 1-tråds lyssensoren kombineres med sensorer til andre miljømessige parametere for å bygge en enkeltpunkts multiparameter miljøovervåking.