Industriell Gigabit Ethernet-svitsj - 16 porter

16 RJ45 Ethernet-porter
10/100/1000 Mbps med automatisk justering av MDI/MDI-X
DIN-skinne og veggmontering
Metallkapsling klassifisert til IP30
Dobbel strøminngang for redundans
8K MAC-adressetabell
Arbeidstemperatur -40 til 75 C grader
12 til 48VDC inngang

ESW16G-DIN
4 677  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Industrial Gigabit Ethernet Switch er konstruert for høy ytelse i krevende industrielle miljøer. Den har 16 gigabit RJ45-porter som automatisk tilpasser seg nettverkshastigheter og kablingstyper. Samsvar med et bredt spekter av IEEE Ethernet-standarder sikrer at denne svitsjen kan integreres sømløst i eksisterende nettverk samtidig som den gir påliteligheten og ytelsen som forventes i industrielle omgivelser.

Dens automatiske forhandlingsfunksjon lar hver port intelligent oppdage nettverkshastigheten (10/100/1000 Mbps) og justere driftsmodusen for å matche, og støtter både full- og halvduplekskommunikasjon. Den energieffektive designen reduserer driftskostnadene samtidig som høye dataoverføringshastigheter og pålitelighet opprettholdes. Quality of Service (QoS) er en toppprioritet, med IEEE 802.1p CoS-integrasjon som muliggjør trafikkprioritering for å sikre at kritisk nettverkstrafikk flyter jevnt uten avbrudd.

Bryterens robuste design inkluderer et IP30-klassifisert metalldeksel som beskytter de interne komponentene mot støv og utilsiktet kontakt, noe som gjør den ideell for utplassering i miljøer som er mindre enn uberørte. Installasjonsfleksibilitet er gitt av DIN-skinne og veggmonteringsalternativer, som imøtekommer de unike behovene til ulike industrielle oppsett. Med dobbel strøminngang sikrer bryteren kontinuerlig drift selv om en strømkilde svikter, og beskyttelse mot omvendt polaritet sikrer mot elektriske uhell.

Tåler ekstreme temperaturer fra -40 til 75 grader Celsius, og tilbyr overlegen beskyttelse mot elektriske overspenninger og fysisk påvirkning, er denne industrielle Ethernet-svitsjen designet for å opprettholde tilkobling under de mest utfordrende forholdene, noe som gjør den til et pålitelig valg for bransjer der nettverksresiliens ikke er bare forventet, men nødvendig.

Alarm
One relay output for power failure. Alarm relay current carry ability: 1A @ 24V DC
Dimensioner
66 x 107 x 152 mm
Driftstemperatur
-40 ~ 75 degrees C
Hastighed
10/100/1000Mbps
IP-Tæthed
IP30
Luftfugtighed
5 ~ 95% (non-condensing)
Montering
DIN-rail kit and wall-mount kit
Strømforbrug
DC input: Max. 3.4 watts/11.6BTU (System on) Max. 8.7 watts/29.7BTU (Full loading)
Strømforsyning
Dual 12~48V DC, 24V AC
Vekt
743g
Connector
Removable 6-pin terminal block for power input - Pin 1/2 for Power 1 - Pin 3/4 for fault alarm - Pin 5/6 for Power 2