2 Port Serial Port Server - Seriell Device Server, RS232 / RS422 / RS485 Port over Ethernet. 2 x RJ45, 2 x DB9 Han, 12 - 48VDC

2 COM Porter over Ethernet, Internett
hver COM-port kan være RS232 eller RS422 eller RS485
RS232 PIN 1 - 8: DCD, RXD, TXD, DTR, GND, DSR, RTS, CTS
RS422 / RS485 4-W: PIN 1 - 5: TXD +, TXD, RXD +, RXD, GND
RS485 2-W: PIN 3 - 5: Data, data +, GND
Baud Rate: 50 BPS - 921kbps
databiter: 5, 6, 7, 8
Paritet: 1, 1.5, 2
Stoppbit: Odd, Even, None, Space, Mark
2 x RJ45 10/100Mbit
Alarm: Reléutgang
Supply Spenning: 12 - 48VDC 6.5watt
Webadministrasjon
IP-versjon: IPv4 / IPv6. TCP-server, TCP-klient, UDP-klient
Virtual Com
Pair-tilkobling
Supporter: XP til Win10, Server 2003, 2008, 2012
Mål: 135 x 88 x 32 mm
DIN brakett

ETH2SER-IC
4 959  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

De fleste bedrifter og myndigheter bruker tilgangskontrollplate og Mifare eller RFID for å godkjenne inngangsidentitet. Tradisjonelt bruker tilgangskontrollmaskinene RS232 eller RS485 serielt grensesnitt med kablene som kobler til påloggingsserveren. Ved å bruke ETH2SER-IC, er tilgangskontrollmaskinen i stand til å utvide nettverket over lengre avstander via Ethernet-grensesnitt. I tillegg kan et2Ser-IC-koblinger til en ruter for å få Internett-tilgangsfunksjonen, slik at tilgangskontrollen kan stilles inn og overvåkes via Internett.
Prosessstyring: For å overvåke, konfigurere og administrere robottransportøren, inkludert andre produksjonsmaskiner som kreves PLC (programmerbar logisk kontroll) for å kjøre Ovennevnte produksjonsprosess. ETH2SER-IC kan settes til TCP-servermodus og kobles til PLC. Dermed kan administratoren konfigurere og angi kommandoinnstillinger via det raske Ethernet-intran for fjernkontrollen av PLC uten å måtte stå på maskinen.

ETH2SER-IC SERIAL PORT Server er spesielt utviklet for å konvertere RS232, RS422 eller RS485 seriell kommunikasjon til Industrielt raskt Ethernet-nettverk for å utvide nettverksavstanden effektivt og billig. Det er to 10 / 100base-tx RJ45-porter tilgjengelig i ETH2SER IC for nettverksbehovene dine. ETH2SER-IC er en tidsbesparende og kostnadseffektiv løsning for brukere og systemintegratorer for raskt å omdanne sine serielle enheter til Ethernet-nettverket uten å måtte erstatte de eksisterende serielle enhetene og programvaresystemet.
Fjernkontroll: Siden Et2Ser-IC gir en enkel seriell Dermed, til Ethernet-tilkobling og tilkobling til et TCP / IP-nettverk, kan det eksterne nettverkssystemet effektivt styres via nettet, Telnet og Vcom-kontrollgrensesnitt. Den støtter både applikasjons- og serielle driftsmoduser for alarm- eller IP-adressekobling, og lagrer nettverksadministratorens tid for å oppdage og finne nettverksproblemer uten visuell inspeksjon av kabler og enheter. Flere tilkoblingsalternativer er også tilgjengelige for store nettverksmiljøer.
Stabil ytelse under vanskelige omgivelser: Et2Ser-IC gir et høyt nivå av immunitet fra elektromagnetisk interferens og kraftige elektriske overspenninger, som vanligvis finnes på konstruksjonsgulv eller i trafikkontrollskapene. Driftstemperaturen fra -40 til 75 ° C gjør det mulig å plassere et2Ser IC i nesten alle vanskelige miljøer.

ETH2SER-IC, utstyrt med kompakt IP30 standard metallhus, gjør det mulig for enten DIN-skinne eller veggmontering for effektiv bruk av skapet sted. ETH2SER-IC leverer også en integrert strømforsyningskilde med et bredt spekter av spenninger (12 til 48VDC), ideelt for verdensomspennende drift med høy tilgjengelighetsapplikasjoner som krever dobbelt- eller backup-strøminnganger.

Dual Power-inngang til nettverk med høy tilgjengelighet: Et2Ser-IC har et sterkt dobbeltstrømsinngangssystem med omfattende spenninger (12V ~ 48VDC) integrert i kundens automatiseringsnettverk for å forbedre systemets pålitelighet og oppetid.