1 Port Seriell port server RS232, MOXA NP5110-EU. Serial Device Server

Ekstern COM-port via Ethernet og Internett.

En port RS-232 seriell servere

ETH1SER-W
2 365  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Liten størrelse for enkel installasjon

Ekte COM / TTY-drivere for Windows og Linux

Standard TCP / IP-grensesnitt og allsidige driftsformer

Lett å bruke Windows-verktøy for å konfigurere flere enhetsservere.

Innebygd 15 kV ESD beskyttelse for alle serielle signaler

SNMP MIB-II for nettverksadministrasjon

Konfigurere Telnet, nettleseren eller Windows-verktøyet

Oversikt

Enhetsservere NPort 5100 series er designet for å gjøre serielle enheter nettverksskrevne på et øyeblikk. Den lille størrelsen på serverne gjør dem ideelle for tilkobling av enheter som kortlesere og betalingsterminaler til et IP-basert Ethernet LAN. Bruk NPort 5100 Series Enhetsservere til å gi PC-programvaren direkte tilgang til serielle enheter fra hvor som helst i nettverket.

Mest kostnadseffektiv seriell-Ethernet-løsning

Justerbar finish og trekk høy / lav motstand

I enkelte kritiske miljøer kan termineringsmotstandene være nødvendig for å hindre refleksjon eller serielle signaler. Når du bruker termineringsmotstand, er det også viktig å sette høy / lav motstand på riktig måte slik at det elektriske signalet ikke blir skadet. Fordi ingen sett av motstandsverdier er universelt kompatible med alle miljøer, er NPort 5100-servere utstyrt med termineringsbryter og trekker høy / lav motstandsverdier for hver serieport.

Standard TCP / IP-grensesnitt og bredt utvalg av moduser med programvarekompatibilitet basert på en standard nettverks-API (for eksempel Winsock eller BSD Sockets).

Sann COM / TTY-drivere for eksisterende programvare 

De riktige COM / TTY-driverne levert Med NPort 5100-servere kan du fortsette å bruke programvare utviklet for kommunikasjon via COM / TTY-porter. Installasjon og konfigurasjon er smertefri og lar serielle enheter og PC kommunisere sømløst gjennom et TCP / IP-nettverk. Bruk av Moxas sanne COM / TTY-drivere er en utmerket måte å bevare programvareinvesteringen på, mens du nyter fordelene ved å koble til serielle enheter.