Porter 5 Cyber ​​VPN-gateway sikkerhet, 5 x RJ45 10/100 / 1000Mbps, Dual WAN, USB-port, SPI brannmur, -40 - +75°C, 9 - 48VDC

Cyper Security VPN-ruter med dobbel WAN-failover
Fikk til
10/100 / 1000Mbit
3 x RJ45 LAN
1 x RJ45 LAN / WAN
1 x WAN
1 x USB 3.0
Automatisk omstart i 5 sekunder
VPN-tunneler: maks 60
VPN-gjennomstrømning: maks 100 Mbps
Kryptering: DES, 3DES, AES, AES-128/192/256
Autentisk: MD5 / SHA-1/256/384/512
IPSec (vert til vert) / GRE / PPTP-server / L2TP / SSL
Driftstemperatur: -40 - + 75 ° C
Mål: 135 x 88 x 50 mm
Vekt: 530g
Forsyningsspenning: 9 - 48VDC, 9Watt
DIN-brakett, veggfeste

ETH-VPN-GATEWAY
5 013  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

ETH-VPN-GATEWAY er den ideelle VPN Security Gateway

ETH-VPN-GATEWAY kan fungere som en VPN Security Gateway i en industriell anvendelse for et selskap som har mange ulike avdelinger. Med IPSec / GRE / PPTP / L2TP / SSL VPN-løsninger gir ETH-VPN-gateway sikret datakommunikasjon for avdelingskontorer, leverandører, og den mobile arbeids med en fleksibel måte å koble tilbake til hovedkontoret.

ETH-VPN-GATEWAY som kobler sammen den doble WAN'er med opptil to ulike internett-tjenesteleverandører. Det skaper en stabil og dyktig VPN-forbindelse til mange viktige applikasjoner som VoIP, videokonferanser og dataoverføring

Gode evne trussel forsvar:.
ETH-VPN-GATEWAY har innebygd SPI (Stateful Packet Inspection) brannmur og anti-DoS / DDoS angrep funksjoner gir høy effektivitet og omfattende beskyttelse for ditt nettverk. Virtual Server og DMZ funksjoner som lar deg konfigurere servere i intranett og likevel gi tjenester til Internett-brukere

Ideell VPN Security Gateway løsning for SMB.
ETH-VPN-GATEWAY gir full datasikkerhet og personvern for tilgang og utveksling av de mest sensitive data, innebygd IPSec VPN funksjon med DES / 3DES / AES kryptering og MD5 / SHA-1 / SHA-256 / SHA-384 / SHA-512 autentisering, og GRE, SSL , PPTP og L2TP server mekanisme. Den fulle VPN-funksjon i ETH-VPN-GATEWAY gjør forbindelsen faste sikrere, mer fleksibel og mer i stand.

ETH-VPN-GATEWAY støtter mange populære sikkerhet, inkludert filtrering av innhold til blokkere spesifikk URL, MAC / IP-filtrering, og mer. Videre gir den høyere ytelse med alle Gigabit Ethernet grensesnitt som gir raskere hastigheter for nettverksapplikasjoner. Skikken grensesnitt Gigabit oppfyller fleksibel nettverksbehov i dag, og de to WAN grensesnitt gjør ETH-VPN-gateway for å støtte utgående last balanse og WAN avløsnings funksjoner.
Cyber ​​Security Network Solution for å redusere sikkerhetsrisikoer

Cyber ​​Security funksjon er inkludert for å beskytte bryteren ledelsen av et virksomhetskritiske nettverk har praktisk talt ingen innsats og kostnader å installere. For effektiv ledelse er ETH-VPN-GATEWAY utstyrt med HTTPS Web og SNMP administrasjonsgrensesnitt. Med den innebygde web-baserte administrasjonsgrensesnitt tilbud ETH-VPN-GATEWAY en enkel å bruke, plattformuavhengig ledelse og konfigurasjon anlegget. ETH-VPN-GATEWAY støtter SNMP, og kan styres via en hvilken som helst administrasjonsprogrammet basert på standard SNMP-protokollen.

ETH-VPN-GATEWAY kobling redundans, innholdsfiltrering og mange flere funksjoner for for å gjøre det hele nettverket systemet bedre.

ETH-VPN-GATEWAY kan koble to WAN med opp til to forskjellige leverandører. Det skaper en stabil og dyktig VPN-forbindelse til mange viktige anvendelser, slik som IP-telefoni, videokonferanser og dataoverføring.

Driftstemperatur
-40 til +75°C
Forsyning
9 - 48VDC, 9 Watt
Kabinet
Metal, IP30, DIN-beslag
Mål og vægt
135 x 88 x 50 mm, 530g