25 kanal 4K NVR Recorder / opptaker for IP-kamera. 4K HDMI, 1080p VGA. Opp til 16 TB HDD / SSD. H.265. ONVIF

IP nettverk kamera opptaker opptil 25 kameraer
Viser levende bilder og ta opp samtidig
H.265/H.264/H.265+/H.264+ videokomprimering
Opp til 4K ( 3840 x 2160) visning på HDMI
Opp til 1080p på VGA-utgangen
Båndbredde opp til 120 Mbps
2-veis lyd - mikrofon/aux I/O 
1 x RJ45 1000Mbit port
Plass til 3,5" SATA III HDD/SSD max 16 TB
2 x USB 2.0
Planlagt opptak av 25 IP kameraer samtidig
Eksport av video i AVI-format
arrangement deteksjon: bevegelse, video tap IP kamerakontroll
SNTP tid Protocol - tidssynkronisering
PPPoE / DHCP / statisk nettverkstilkobling
P2P Cloud (Google / Dropbox)
TCP / IP, HTTP, UPnP, DNS, NTP, SMTP, DHCP, FTP, DDNS, RTSP, RTCP, Har P2P-nettverk

KAM-NVR-P25
3 211  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Høy ytelse overvåking løsning
KAM-NVR-P25 er en helt ny 25-kanals Linux-embedded nettverk videoopptaker (NVR) til studiesteder, samfunn, restauranter og mer. KAM-NVR-P25 er konstruert for IP overvåking med lokal HDMI skjerm og støtter IP kameraer med opp til 4K og H265 / H264 / H265 + / H264 + videokodec for sanntids overvåkning, opptak og avspilling av høy kvalitet. Den støtter også 4K-oppløsning på en HD-skjerm
. KAM-NVR-P25 kan benyttes som et kontrollsenter for å styre og overvåke inntil 25 tilkoblede nettverks kameraer (ONVIF støttede) lokalt eller eksternt, perfekt utformet for intelligent IP overvåking system med to interne SATA-disker skuff grensesnitt og videofiler som er lagret i NVR lang tid. KAM-NVR-P25 er utstyrt med komplett overvåkningsutstyr påviser mistenkelige hendelser, vil bli varslet med en summende, alarm via e-post, talevarsler og skjerm.

registreres videofiler kan lagres i NVRen uten behov for en ekstra PC for fillagring, som gir brukerne et sikkert overvåkingssystem til en lavere totalkostnad. Fullt kompatibel med iOS, Android, og Internet Explorer på Windows operativsystem for multi-plattform ekstern tilgang KAM-NVR P25 dermed i stand til å ytterligere styrke sikkerheten i lokalene for å beskytte din eiendom. I tillegg, er det fullt ut kompatibel med mobil.

Fjern overvåkning i sanntid
Opptil 25 IP-kameraer kan kobles KAM-NVR-P25 via en tilkoblet IP-nettverket (f.eks brytere PoE). KAM-NVR P25 gir høy ytelse video og fin utsikt over flere megapiksel kamera. Brukere kan se fjernovervåkning i sanntid, og spille av innspilte videoer via nettleseren eller den medfølgende PVMS (Professional Video / Central Management Software).

Du kan søke og installere f. f.eks. KSM-D-DOM5MP AI5 IP-kameraer eller kameraer ONVIF enkelt via webgrensesnitt og effektivitet. Foruten web-grensesnittet støtter NVR også Viewer APP programvare for Smart Phone, slik at du kan koble til NVR når som helst, hvor som helst.

Fjerntilgang via mobile app, nettleser eller VMS
KAM-NVR-P25 gir en sentral overvåkingsstyringsfunksjon med aksept av den medfølgende video programvare. Med VMS kan KAM-NVR P25 NVR system kan utvides for å administrere flere nettsider på opp til 256 kanals IP-kameraer samtidig. I tillegg kan brukere overvåke NVR via mobilappfremviser eller nettleser når som helst og hvor som helst.