Long Reach Ethernet Extender, VDSL over en punkt til punkt RJ45 UTP-kabel. Opptil 80 Mbps på 200 meter, 30 Mbps på 600 meter.

Transparent Ethernet-tilkobling opptil 1200 meter
Middels rekkevidde fra 11 - 80 Mbps opp til 1200 meter
Lang rekkevidde fra 14 - 89 Mbps opp til 700 meter
Rekkevidden er avhengig av kabelkvalitet etc.
1 x RJ45 for LAN
1 x RJ45 for Link (RJ11 kan også passe inn i hunnpluggen
DIP-bryter for å velge master- eller slavemodus
Mål: 97 x 70 x 26 mm
Hus: Metall
Vekt: 189g
Forsyningsspenning: 5VDC/2A
Temperatur: 0 - +50°C

ETH-VDSL2+AL
1 764  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

For å oppfylle behovene til langdistanse Ethernet over UTP eller telefonledningsapplikasjoner, kan vi tilby en ny generasjon Ethernet over UTP Extender. Den har 1 x 10/100 BASE-TX RJ45-port og 1 x UTP RJ45-kontakt med et kompakt metallhus, noe som gjør plasseringen av enheten praktisk. utvideren gir en total dupleks datahastighet på 100 Mbps som kan forlenge en maksimal avstand på opptil 1,2 km. Den er ideell for å utvide avstanden og signalkonvertering ved å overføre Ethernet-data fra UTP-kabelen eller telefonledningen til en annen 100 meter UTP-kabel for alle typer IP-nettverksenheter som HD IP-kamera, trådløst tilgangspunkt, NVR og digital skilting.

Ett sett (2) med VDSL Extender kan brukes til å koble sammen to lokale nettverk som er plassert på forskjellige steder. Gjennom Cat.5e UTP-kabelen eller telefonledningen kan den sette opp en 100 Mbps ryggrad, men den ene må være Master (CO-modus) og den andre er Slave (CPE-modus).

For å dra nytte av digitalt overvåkingssystem og beholde fordelene med UTP-kabel, hjelper Extender samfunnet, campus og bedrifter med å oppgradere analogt kamerasystem til IP-kameraovervåking uten å bruke flere nye ledninger. VDSL Extender er en svitsjarkitektur med én RJ45-port og ett Long Reach Ethernet-grensesnitt. Bare plugg inn UTP-kabelen til IP-kameraet til Ethernet-porten og den eksisterende UTP-kabelen eller telefonledningen til UTP-kontakten for enkelt å distribuere og utvide avstanden med signalkonvertering ved å overføre Ethernet-dataene fra standard UTP-kabelen.