6 porter administrert bryter, 4 x RJ45 10/100/1000/2500 Mbps, 2 x SFP-spor 1000/2500 Mbps. 9-48VDC, 24VAC.

4 x 10/100/1G/2,5GBASE-T RJ45 kobberporter
2 x 10GBASE-SR/LR SFP+-spor, kompatibel med 1G/2,5GBASE-X SFP
1 x RJ45-til-RS232-konsollgrensesnitt for grunnleggende administrasjon og oppsett
DC 9 til 48V inngang eller AC 24V inngang
DIN-skinne og veggmonterbare design
IP30 aluminiumskasse
Temperatur -40 til +75 grader C
2 x digital inngang (DI)
2 x digital utgang (DO)
Integrerer sensorer i automatisk alarmsystem
Overfører alarm til IP-nettverk via e-post og SNMP-felle
IPv4 dynamisk rutingprotokoll støtter RIPv2 og OSPFv2
IPv6 dynamisk rutingprotokoll støtter OSPFv3
IPv4/IPv6 maskinvare statisk ruting
Støtter G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching)
IEEE 1588v2 PTP (Precision Time Protocol) transparent klokkemodus
Støtter IPv4 IGMP snooping v1, v2 og v3
Støtter IPv6 MLD snooping v1 og v2
Switch Management Interfaces
SNMP-administrasjon

ESW4G-M-SFP2T
Ring 67 104 460 for pris
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

2,5 Gbps kobberporter og 10 Gbps fiberporter gir kostnadseffektivt høyhastighetsnettverk. Svitsjen er blant de første industrielle multi-gigabit-administrerte Ethernet-svitsjene som har fire 2,5GBASE-T-porter, to 10GBASE-X SFP+-porter og Layer 3 IP-ruting i et robust IP30-metallhus for drift i avsidesliggende områder stabilt innenfor temperaturområde fra -40 til 75 grader C.

Med støtte for Multi-Gigabit Ethernet tillater svitsjen bruk av eksisterende Cat5e- og Cat6-kabling for tilkobling med høyere hastighet, men medfører ikke utgifter og kompleksitet som følge av ekstra infrastruktur. Når det er nødvendig, kan 10GBASE-X SFP+-portene også tilby enda høyere overføringshastighet og mulighet for større avstandsnettverk.

Bryteren kan betjenes med en hastighet på 2,5 Gbps over kobber eller fiberoptisk kabling som bidrar til å akselerere ytelsen til stor dataoverføring. 2,5GBASE-T kobbergrensesnittene støtter 4-trinns (2,5G/1G/100/10) autoforhandling, og 2,5Gbps dataoverføring med eksisterende Cat5e og Cat6 UTP-kabling, noe som betyr at hastigheten kan økes uten ekstra kostnader. Den kan definitivt gi deg hastigheten du krever, og Plug and Play gjør installasjonen enkel.

De fiberoptiske 10GBASE-X SFP+-grensesnittene støtter trippelhastigheter, 10GBASE-SR/LR, 2500BASE-X og 1000BASE-SX/LX, noe som betyr at administratoren nå fleksibelt kan velge den passende SFP/SFP+-transceiveren i henhold til overføringsavstanden eller overføringen hastighet som kreves for å utvide nettverket effektivt. Svitsjen gir bred båndbredde og kraftig prosesseringskapasitet og støtter redundant ringteknologi og har sterk, rask selvgjenopprettingsevne for å forhindre avbrudd og eksterne inntrengninger. Den inkorporerer avansert ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching)-teknologi, Spanning Tree Protocol (802.1s MSTP) og redundant strøminngangssystem i kundens industrielle automasjonsnettverk for å forbedre systemets pålitelighet og oppetid i tøffe fabrikkmiljøer. I et enkelt ringnettverk kan gjenopprettingstiden for datalink være så rask som 10 ms.

Med den støttede Modbus TCP/IP-protokollen kan bryteren enkelt integreres med SCADA-systemer, HMI-systemer og andre datainnsamlingssystemer i fabrikkgulv. Det gjør det mulig for administratorer å fjernovervåke den industrielle Ethernet-svitsjens driftsinformasjon, portinformasjon, kommunikasjonsstatus og DI- og DO-status, og dermed enkelt oppnå forbedret overvåking og vedlikehold av hele fabrikken.

1588 Tidsprotokoll for industrielle datanettverk. Svitsjen er ideell for telekom- og operatør-Ethernet-applikasjoner, og støtter MEF-tjenestelevering og timing over pakkeløsninger for IEEE 1588 og synkront Ethernet.

Bryteren støtter digital inngang og digital utgang på frontpanelet. Denne eksterne alarmen gjør det mulig for brukere å bruke digital inngang til å oppdage og logge ekstern enhetsstatus (som dørinntrengningsdetektor), og sende hendelsesalarm til administratorene. Den digitale utgangen kan brukes til å informere administratoren om portstatus, inkludert kobling ned, kobling eller strømbrudd.