4 Ports Serial Port Server, RS232 / RS422 / RS485 Serial Device Server for Fiber Network, 2 x SFP-porter

Monitor, Administrer og administrer industrielle enheter
2 x SFP-spor for Fiber Transceiver (SM eller MM)
Industriell EMC Beskyttelse, temperaturoperasjon bred, -40 ° C ~ 85 ° C
Fast Ethernet 2 x 100/1000 SFP-spor med RSTP Redundans
4 Programvare Velg RS232 / RS485 / RS422 Serielle porter, opptil 921kbps
TCP Server / Client, UDP, Virtual COM og Tunneling Modes støttes
Embedded Sikkerhet med PPTP, IPSEC eller OpenVPN Client / Server
Redundant 12 ~ 48 VDC Strømoppføringer
Konfigurasjon via nettleser / Serial Console / Telnet / Windows Utility
Robust metallskap med vegg eller DIN Rail Montering

ETH4SER-A
9 000  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Lag serielle enheter klar for nettverket
Industrial Serial Device Server Etheds-A er en kostnadseffektiv gateway til Ethernet (TCP / IP) og seriell signalkommunikasjon; Tillater at nesten hvilken som helst seriell enhet som skal kobles til et nytt eller eksisterende Ethernet-nettverk. Ved å inkapslere serielle data og transportere den over Ethernet, tilbyr Eth4ser-A full dupleks og toveis data sømløst mellom de fire serielle porter og Ethernet-nettverket, gjennom 2 x 100/1000 SFP-fiberspor.

Avansert innebygd Sikkerhetstjeneste Ethser-A Embeds OpenVPN og IPsec VPN, slik at du kan tunnelisere dataene dine sikkert design Internett og forhindre uautorisert kontroll over dine serielle enheter av ondsinnede personer. Den integrerte hurtigutløpende treprotokollen (RSTP) gjør det mulig å legge til en backup Ethernet-lenke i tilfelle den primære feilen.

Fleksible konfigurasjonsalternativer Aktiver denne enheten som skal settes opp over Ethernet i Telnet, nettleser, Seriell konsoll, eller vårt Windows-verktøy. Pakket i et robust metallhus for vegg- eller DIN-skinnmonteringen med overflødig 12-48 VDC-brede strømforsyning og en reléutgang, Eth4ser-A er ideell for nesten enhver industri- og produksjonsautomatiseringsprosess. Virtual COM-programvare gir et virtuelt miljø for applikasjoner ved å få tilgang til Eth4ser-A via TCP. I industri- og produksjonsautomatiseringsfelt, ETH4SER-A brukes som en feltenhet for å koble til Ethernet via TCP / IP-protokollen direkte. Det er også spesielt designet sammen med PLCs, HMI, strekkodeskannere, datasterminaler og mye moro. "Real design beskytter den mot svært harde EMC og miljøforhold, noe som gjør det til et kostnadseffektivt valg for avanserte applikasjoner.

eth4ser-A Embeds High Protection EMC, temperaturoperasjon bred, programmering og fleksibilitetsinstallasjon i en enhet . Poe-versjoner kan slå via Power-Over Ethernet (POE 802.3AF), uten ekstra kabler og strømforsyning. SDK-versjoner lar deg bruke den kraftige maskinvaren og utvikle dine egne applikasjoner på toppen av s pålitelige SDK.