X-KEYS 60 Key programmerbart tastatur for KVM bryter, USB, bakgrunnsbelysning

USB programmerbart tastatur for KVM kontroll, 60 nøkler.
USB - HID
Tilpass for styring av KVM Switch
Program for knapp Makro: Macroworks 3.1
Enkel og enkel programmering
arbeid Med alle operativsystemer
innebygd minne med 1000 seter
Blå og rød adresserbar bakgrunnsbelysning
Mål: 210 x 184 x 41 mm

KEY-NUM-P60KVM
6 731  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Disse programmerbare tastene er optimalisert for å styre en KVM-bryter og kan sende en hvilken som helst tastekombinasjon eller streng av tastetrykk og redusere operatørfeil og treningstid. Alt en operatør kan gjøre på et tastatur, kan replikeres og tilordnes en tydelig merket nøkkel. Dedikerte nøkler maksimerer effektiviteten og reduserer treningstiden.

Merk: KVM-X-taster Send rene USB HID-tastaturkoder og er kun beregnet for bruk med maskinvare som ikke har et tradisjonelt operativsystem bak dem (som en kvm) . Hvis X-tastene er koblet direkte til en Windows, OS X eller Linux-datamaskin, kan våre standard X-nøkkelprodukter være bedre egnet til å passe dine behov.
Mange forenklede elektroniske enheter som KVM-brytere er ikke kompatible med kompositt USB-enheter. Jo flere endepunkter på en kompositt USB-enhet kan forvirre som våre standard X-taster. Denne versjonen av fastvaren vår emulerer det rene USB-tastaturet for å sikre kompatibilitet med slike enheter.

Spesielt designet for å jobbe med KVM-brytere
Enkel å programmere og duplisere
Ingen programvare som kreves for Drift
Denne versjonen av våre X-tastene XK-60 er konfigurert til å arbeide med KVM-brytere (tastaturvideo mus) for å kontrollere flere datamaskiner fra en enkelt arbeidsstasjon. Vårt gratis Windows-baserte programmeringsverktøy gjør det enkelt å tilordne tastetrykk, tastekombinasjoner og strenger (med eller uten modifikatorer) for tydelig merket, dedikerte nøkler. X-tastene etterligner et standard USB-tastatur og eliminerer problemer med de fleste SQM-inngangsbegrensninger.

Programmering kan lagres som en fil og kopieres enkelt til flere X-taster for flere stasjonerinstallasjoner. Programmering inkluderer bakgrunnsbelysningsnivå og farge (blå, rød eller kombinasjon).

Tilpass enkelt et inngangstastatur med profesjonelt trykte nøkler, blokkere eller støpt tastaturdeksler.

X-taster Planlegging PDF

Hva vil du sette på en X-taster? Test noen layouter med vår redigerbare PDF-planlegging. Rediger online eller last ned. Åpne PDF-filen, klikk på en hvilken som helst tast, og skriv. Skriv ut resultatet med 100% for et fullskala fotavtrykk. Last ned XK-60 planleggingsveiledning her eller Landskap XK-60 Scheduling Manual her.

Farve
Black
Annen
HID Boot Keyboard
Dimensioner
Driftstemperatur
-20 to 60 C
Forsyning
Power source: USB port, 5 VDC nominal voltage Current draw - NO backlight: 18 mA Blue backlight full: 38 mA Red backlight full: 57 mA All backlights: 75 mA
Funktioner
Programmable
IP-Tæthed
IP 40, typical indoor office environment
LED
Backlighting: blue and red LEDs, individually addressable
OS SUPPORT
Any OS via USB HID Programming: Windows XP through 8, Mac OS X 10.4 through 10.10
Software
MacroWorks 3.1 for Windows (XP or newer)
Stik
Wired USB 2.0 standard “A” plug
Tastatur/mus
60 single keys + programming button
Tilslutning
USB
Vekt
283 g