4K@60Hz 4:2:0 eller 4K@30Hz 4:4:4 HDMI KVM Extender, 4 x USB, RS232, IR over Cat. 6a/7 opp til 100 meter. 12VDC

KVM Extender med 4K HDMI Opptil 100 meter
HDMI 2.0 - HDCP 2.2
USB 2.0 Basirectional
Bruk Minimum Cat 6A Kabel av god kvalitet
Transfer via 1 Paveck Cable Kontrollsignaler
IR Input / Output
Ukomprimert HDMI (HDBaset)
Auto Edid
Mål: 102 x 75 x 25 mm - Hver boks
Vekt: Ca. 300 g
Supply Spenning: 12VDC

BOOST-HDMI100-U-4K
7 228  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

HDbaset HDMI 2.0 KVM Extender kan overføre ukomprimert 4K 6K HDMI 2.0-video via enkelt Cat.6a- og CAT.7-kabel opptil 70 meter, med USB 2.0, seriell. TRUE 4K HDMI kvm Extender over Cat.x med lyd, seriell, USB.

Enheter som støtter HDCP 2.2 (High-Bandwidth Digital Content Production) er mer sannsynlig å være kompatible med 4K UHD-innhold. De fleste av de nyeste HDMI KVM-forlengerne og videoforlengerne støtter HDCP 2.2 og er spesielt bakoverkompatible med forrige versjon. Dette betyr at du kan koble eldre kilder til en ny 4K-TV under HD-streaming uten HDCP 2.X til 1.X-konverter i mellom. DANBIT Video Extender støtter HDCP-nøkkelen for å sikre kontinuerlig videoavspilling til enhver tid.

Embedded Sound skjøtekabel Funksjon i DANBIT KVM Extender og Video Extender kan uavhengig overføre lydsignalet fra senderenheten til utgangen på mottakerenheten og med unntak av HDMI-lyd. Den separate kildelydkanalen gir den andre lydoverføringen som vil være fordelaktig for innholdsskaperen, i videopostproduksjon eller i nødstilfeller for meldingsbrukere av datamaskinen eller driftsproblemer på serverrommet.

Full-dupleks datakommunikasjon mellom TX RX via Cat.x-kabel og fiberkabeltilkobling gjør det til en kostnadseffektiv maskinvarebasert løsning som gir fjerntilgang og kontroll for alle RS232-protokollenheter uten behov for noen oppsett eller konfigurasjon. RS232 seriell utvidelse er egnet for bruk i digital skilting, smart klasserom og smarte hjemmesystemer.

USB 2.0-utvidelsesfunksjon lar brukere overføre USB 2.0-signaler med nedadgående kompatibilitet, og eliminerer 5 meter avstandsbegrensning for USB. Funksjonen har USB-enheter som deler kapasitet uten installasjon, programvare eller driver. Dedikert USB 2.0-port designet på forsiden og baksiden av utvidelsesenheten er egnet for både langsiktig og midlertidig USB-tilgang.

HDbaseT Extender over Cat.6a-kabel er ideell for offentlig radio og TV, utstillinger, butikker, rettssal, busstasjon og mange flere applikasjoner. I tillegg er det enkelt å installere, og ingen programvare eller drivere er nødvendig. Forlengeren er kompatibel med alle ledende operativsystemer og støtter de fleste USB-enhetstyper fra høyhastighets webkameraer, harddisker, skannere, lydenheter, berøringsskjermer, digitale kameraer og spill.