Web-aktivert volt / 4-20mA utgangsmodul over LAN og Internett. 5 x analog +/-10V, 4-20mA 16bit Individuell skalering, 9 - 28VDC

Nettverksbasert analog utgangsmodul
5 x separate analoge utgangskanaler
Utgangssignaler: 0-5V, 0-10V, ± 5V, ± 10V, 4-20MA
Utgangssignalene er programvare konfigurert
Utgangssignaler er uavhengig programmerbare og skalerbar
Med isolert DC-DC-forsyning
Spenningsforsyning: 9 - 28VDC / 5Watt
Ingen special software eller enhetsdrivere kreves
Passordbeskyttet Weboppsett og styringssider
Statisk eller DHCP IP-adresse
XML og Modbus/TCP
kan oppdateres på brugsstedet
Flyttbar terminalkontakt

X-317-I
9 274  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

X-317-I ™ er en nettbasert analog utgangsmodul med 5 x utgangskanaler. De analoge utgangene tilsvarer en programmerbar logisk kontroller (PLC). I motsetning til en PLC, er X-317 I designet for nettbaserte applikasjoner. Ingen tilleggsprogramvare eller maskinvare er nødvendig. X-317 Jeg kan konfigureres, programmeres og testes i sin helhet ved hjelp av den innebygde webserveren. Nettoppsettsidene er intuitive og enkle å bruke og krever ikke spesielle programmeringsferdigheter.

X-317-I kan brukes som en frittstående enhet, samt fungere som en eksterne enheter for andre enheter som en programmerbar logisk kontroller x-600m- I.

x-317-I har 5 stk. Presisjon 16-bit digital for analoge omformere (DACS). Hver kanal kan programmeres til 0-5V, 0-10V, ± 5V, ± 10V, 4-20mA områder. Spenningen og strømutgangene for hver kanal er på en enkelt skrueterminalblokk. De fleste industrielle analoge applikasjoner krever isolasjon mellom strømforsyningen og analoge utgangene. X-317-I har en innebygd DC-DC-omformer for å gi isolert strøm til utgangene. Ingen ekstern isolert backplane er nødvendig.

De innebygde weboppsettsidene lar deg konfigurere navn og innstillinger for hver kanal. Du kan konfigurere rekkevidden av et alternativ som skal være i tekniske enheter. For eksempel er en inngangsverdi på 0 til 100% skalert og behandlet til et utgangsområde på 4-20mA for å styre en spjeldmotor etc.