WiFi web relé over Ethernet, Internett 1 x digital i, 1 x strøm relé ut, 1-tråds temperatur / fukt, Modbus / TCP, 9 - 28VDC

Trådløs nettverksbasert digital I / O-modul med 1-wire port
1 x Power Relay 12amp, COM NO, NC
1 x Digital Input Optoisolated, 0 - 26VDC
1-Wire Bus for 4 x Temp/fuktighetssensorer
Wi-Fi 802.11b/g/n
Antenne inklusiv
Range opp til 100 meter
Logging av inngang, tellerverdi
Temperatur, fuktighet, relé status og volt inn 
BASIC skript for avansert fleksibilitet
Send e-post alarmer (opptil 8 e-postadresser)
Statisk eller DHCP IP-adresse
RTC med NTP-serversynkronisering
Ingen programvare som kreves
XML, Modbus/TCP og eksternt tjenester
oppdateringer på stedet
Flyttbar terminalkontakt

XW-210-I
4 978  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

WiFi Web Relay er et brukervennlig Wi-Fi-relé og 1-tråds buss for temperatur og fuktighetssensor og med statusalarm. WiFi Web Relé har et innebygd relé for å kontrollere lys, motorer og andre relativt høye strømbelastninger, en digital inngang som kan brukes til å overvåke og rapportere svitsjesensorer og en "1-wire" -port for tilkobling til 4 digital Temperatur / fuktighetssensorer opp til 50 meter unna.
Innebygd webserver - WiFi web-relé fungerer godt som en frittstående enhet som kan styres og overvåkes ved hjelp av en standard nettleser. Den kan konfigureres og konfigureres ved hjelp av enkle menyer.
Wireless Access Point - WiFi Web Relé kan være et uavhengig trådløst AP (tilgangspunkt) som ikke krever flere servere eller ControlbyWeb-enheter. I den modusen, wifi web relé real-time temperaturer eller inngangsstatus direkte til en bruker via nettlesere eller CBW mobilapp (valgfritt).
Oppsettet er enkelt. Det er ingen app for nedlasting, ingen abonnement på å kjøpe, ingen programvare som kreves, og ingen programmering kreves for oppsett eller bruk.
Logging av data som sensordata og endringer i I / O-modus. Både periodisk og hendelsesbasert logging støttes. E-post / tekstmeldinger som sensordata og endringer i I / O-modus. Både periodisk og hendelsesbasert logging støttes.
Peer-to-Peer (P2P) Kommunikasjon - WiFi Web Relé har muligheten til å eksternt begrense reléer plassert på andre ControlbyWeb-enheter.