Web-basert I/O-kontroller med add-on opp til 32 I/O-moduler. Med Peer-to-Peer-kommunikasjon. Betingelser, planlagt, logikk

Utvidelsesbuss - Opptil 32 I/O-moduler eller eksterne moduler opp til 100 I/O
Peer-to-Peer Communication (P2P)
1-Wire Bus: Opptil 16 Sensorer for Temp / Moisture : -55°C - +125°C
Webserver for konfigurasjon og fjernovervåkning
Tillatelser: Administrator, Manager, Bruker
Oppgavebygger:
50 Planlagte oppgaver
50 betingede oppgaver
20 Restart oppgaver
20 Overstyrordninger
E-postalarmer etter brukervilkår
RTC med NTP Synkronisering
Konfigurering av nesten alle I/O
Programvare kreves ikke 
Basic Script Support for Avansert fleksibilitet
Data Logging, Grafer (Loggede data)
Statisk eller DHCP IP-adresse
Modbus, SNMP, Remote Service, IP-filtrering

X-400-I
6 411  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Modulær, nettbasert, industriell I / O-kontroller som lar deg legge til forskjellige kombinasjoner av I / O-ekspansjonsmoduler for å skreddersy den til din spesifikke applikasjon.
Utvidelsesmoduler kan enten kobles direkte til X-400- I via ekspansjonsbussen, eller du kan koble til fjernkontrollen ControlByWeb-enheter via et Ethernet-nettverk, inkludert Internett.
Utvidelsesmoduler: Legg til opptil 32 ekspansjonsmoduler og / eller ekstern I / O-enheter for fjernovervåking og kontroll til opptil 100 i / O.
Tilpasset Logic: Opprett tilpasset logikk uten skripting er nødvendig ved hjelp av X-400-jeg er intuitiv oppgavebygger. Kontroll og / eller overvåking av et hvilket som helst TCP / IP-nettverk, inkludert private nettverk, IP-baserte industrielle kontrollnettverk og Internett. Har innebygd tilkobling av temperatur- og fuktighetssensorer.
X-400-I har en 1-tråds buss for tilkobling av opptil 16 temperatur / fuktighetssensorer.
Utvidelsesbuss for flatkabel lar deg legge til I / O-moduler For X-400-I for å skreddersy din spesifikke applikasjon. Mulighetene er uendelige!
Fjern-kontrollert I / O. Peer-to-peer-kommunikasjonsfunksjonen (P2P) støttes av X-400-I. Peer-to-peer-kommunikasjon mellom ControlbyWeb-enheter. X-400-I kan kommunisere med alle ekspansjonsmoduler og andre ControlbyWeb-enheter. Dette betyr at X-400-i kontrolleren kan overvåke og styre I / O på andre produkter i X-400-i-serien som om de var direkte koblet til kontrolleren!
Tilpasset kontroll / logikk. X-400-I har innebygd grensesnitt som lar deg lage tilpassede "oppgaver" for enkel og avansert kontrolllogikk.
Enkel å opprette oppgaver basert på inngang eller utgangsstatus. Lett å lage opptil tre handlinger for hver oppgave, slik at du får den ultimate kontrollen og overvåkingsløsningen for din søknad!
Du kan opprette opptil 50 planlagte oppgaver, 50 betingede oppgaver, 20 automatiske omstartsoppgaver og 20 overleggsoppgaver. X-400-I har også en innebygd grunnleggende oversetter for mer avanserte eller tilpassede applikasjoner.
betingede oppgaver: Kan utløses avhengig av inngang eller utgangsstatus. Brukes ofte for opprettelse av e-post / tekstvarsler, kontroll av utgang og logging.
Planlagte oppgaver: Kan utføre handlinger på forhåndsinnstilte tidspunkter på bestemte dager. Ofte brukt til å kontrollere reléer eller logge inn / o-data på et bestemt tidspunkt.
Avansert logikk: Grunnleggende skript for mer avansert logikk. X-400-I inkluderer også kraftige funksjoner som automatisk omstart av enheter når de ikke svarer (dvs. kameraer, rutere, servere, etc.).
Logging: X-400-I Tillater å logge et antall datapunkter som Lokale og eksterne I / O, registre og spenning. Loginngangene kan gjøres med forhåndsinnstilte intervaller, planlagte tider, utløst av I / O endringer eller logiske hendelser. Planlegg en daglig loggfil som skal sendes via e-post eller lastet opp via FTP-server.
Grafisk visning av gjeldende loggfil og se I / Os status over tid.