Slå utstyr av og på via nettverket - "IP ping Watch dog" for auto-reset av utstyr - 230VAC

Nettverksbasert enhet for å slå på/av 230 VAC utstyr.
Webserver innebygd - passordbeskyttet
Kan pinge en stabil IP-adresse og hvis det ikke er noe svar - slå utstyr av og på
Tidsplan for å slå på og av - planlegger
Ekstra nettkabel: K-PWR-SHUKO180

NPOWER1+
1 871  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Spenningsforsyningen for 230 VAC-enheter kan styres med NPOWER1+ , som settes inn mellom spenningsforsyningen og enheten. Fra hvilken som helst PC på det lokale nettverket (eller over Internett) kan reléet i NPOWER1+ kobles til og brytes.

Enheten betjenes ved å legge inn IP-adressen til NPOWER1+ i en nettleser, hvoretter en innebygd nettside (webserver) vises. Det kan muligens brukes til å starte på nytt utstyr som kan være låst som rutere og PC-er. På denne måten er det enkelt å restarte f.eks. en låst server og med Watchdog-timerfunksjonen et ADSL-kabelmodem eller -ruter hvis den ikke får svar fra Internett.

Fjernkontroll av 230 VAC forsyning via lokalt og internett.

10/100 Mbit Ethernet-tilkobling med RJ45-kontakt.

Støtter protokollene HTTP, TCP/IP, SNMP, DHCP, DDNS og NTP.

MERK: Å starte utstyr på nytt eller slå det på/av via Internett krever en kjent IP-adresse – enten en fast eller du kan bruke Dynamic DNS (DDNS). Det krever at ruteren støtter DDNS, som fungerer på den måten at ruteren kontakter DDNS-leverandøren (f.eks. dyndns.dk) og oppgir sin nåværende dynamiske IP-adresse, hvoretter DDNS-serveren knytter den dynamiske IP-adressen til en fast webadresse. , f.eks "minkonto.dyndns.dk" eller "www.mitdomæne.dk/npower1". For å bruke denne funksjonen må det opprettes en konto hos dyndns.dk eller andre DDNS-leverandører.

Det krever også at den valgte porten i NPOWER1+ videresendes til NPOWER1+ sin interne IP-adresse i ruteren.

Dimensioner
85 x 85 x 85 mm (H x B x D)
Forsyning
Tilsluttes 230 VAC. Maks. belastning er 1920 watt (ca. 8 A)
Watchdog
Watchdog genstarter apparatet ved manglende respons. Der kan indstilles 1 – 9.999 sek. mellem hvert ”ping” eller http forespørgsel før genstart. Udgangen kan også tændes og slukkes ud fra en tidstabel.