Informasjon om personopplysninger

Naturligvis vil DANBIT som følge av den nye GDPR-loven (General Data Protection Regulation) forklare hvordan og når vi samler inn data fra deg og hvordan vi behandler dem.

Du kan få tilgang til nettstedet: www.danbit.no uten å oppgi noen form for personopplysninger. Men for at DANBIT skal kunne handle med deg, må vi ha tilgang til en rekke opplysninger som gir den enkleste kjøpsprosessen for begge parter. Denne informasjonen er:

  • Navn
  • Tel
  • e-post
  • CVR nummer
  • Fakturering / leveringsadresse

DANBIT vil til enhver tid respektere og ta hensyn til hemmeligholdelsen av spesifikke personopplysninger, hvis ønskelig, inkludert personlig informasjon som navn, firma, etc. Hvis ovennevnte punkter ikke kommer til DANBITs bekjent, kan DANBIT forbeholde seg retten til å avvise bestillingen.

 

DANBIT samler data når du:

· Oppretter en konto

· Registrer deg for nyhetsbrevet

· Utfør et kjøp

· Sende forespørsler eller henvise til Danbit

· Gir personlig informasjon til Danbit når som helst. Bestillingsendringer eller leveringstider

DANBIT samler kun informasjon som trengs for å fullføre en potensiell handel. DANBIT vil ikke på noe tidspunkt gi personlige opplysninger til tredjeparter.

 

Hva brukes informasjonen til?

DANBIT samler informasjon og informasjon om deg når vi ønsker å gjøre opplevelsen med oss ​​best mulig. Som for eksempel,

· Skreddersy / tilpasse din erfaring på vårt nyhetsbrev

· Skreddersy / tilpasse din erfaring på vår nettside

· Gir deg den beste kundeservice

· For å sikre bestillingsmottak og ordreforsendelser er så enkle og enkle som mulig

· Oppfølging av henvendelser til DANBIT

· For markedsføringsprosjekter

 

Hvem får min personlige informasjon?

Informasjonen som leveres enten via telefon, via post eller via nettsiden, sendes kun videre til:

· Interne avdelinger, som salgsavdelingen

· Tillitsvalgte tredjeparter som er avgjørende for gjennomføringen av avtalen eller som har direkte tilknytning til det som transportør eller gjeldsinnsamling.

· Partnere som er ansvarlige for å opprettholde kontoen din.

Alle disse tre poengene er alle som er betrodde avdelinger / personer som opptrer og handler utelukkende på DANBIT-ledelsen.

 

DANBIT gjør en stor innsats for å stadig gi relevant innhold til våre besøkende og de som kommer fra utsiden. Som et resultat, er Google Analytics og Google Search Console mye brukt hver dag. Her blir Google Analytics IP-adresser bestått, som aksepteres ved bruk av Googles søkemotor.

 

Hvor lenge beholder min personlige informasjon?

Inntil du velger å avslutte samarbeidet med DANBIT A / S, vil vi ikke lenger håndtere dine personlige data aktivt. Din e-post vil bli fjernet fra nyhetsbrevet, men som følge av bokføring av hvitvaskingsloven vil vi beholde transaksjonsdataene dine inkl. kontaktinformasjon og bedriftsinformasjon i 5 år.

 

Endrer informasjonen min

Du kan når som helst endre informasjonen din. Vi vil aldri nærme deg, med mindre du har gitt tillatelse til å gjøre det. Du kan alltid endre kontoinformasjon og interesseområder, for eksempel hvis du ikke lenger ønsker tilbud på varer eller til og med bare abonnere fra nyhetsbrevet. (Du kan også gjøre dette via lenken i e-posten). Hvis du vil vite hvilken informasjon vi har på deg, kan du ringe oss på tlf. 56 66 20 20 eller send en mail til salg@danbit.dk.

 

MERK: Data som kreves for lagring, for eksempel Firmanavn eller transaksjoner kan ikke slettes før 5 år på grunn av bokført hvitvaskingsloven.

 

Sikkerhetsbrudd

Skulle det ikke være usannsynlig at DANBIT står overfor en sikkerhetsbruk, har vi plikt til å informere deg, men også Datatilsynet om dette. Dette vil skje innen 72 timer etter brudd.

 

 

Vår DPO

Data Protector Officer:

Kirsten Petersen