Professional tyveri. Effektiv alarm og overvåkning av for eksempel mink farm, olje, åpen oppbevaringsplass, etc.

Lokal forvarslingslarm å bruke fx olietank

 • Download PDF
 • email Send to a friend
 • Send to a friend

  HDMI, M1-D adapter

  HDMI, M1-D adapter

  EVC adapter, HDMI hun – M1-D han, til f.eks. projektorer

  Recipient :

  * Required fields

  Avbryt eller 

 • file_download Downloads
 • live_help Ask a question
ALARM-AREA2
3 649,55 NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

il overvåking av mink gårder, oljetanker og lignende tilbud Danbit A / S, en lokal alarm. ALARM AREA3er en intelligent overvåkningsløsning med mulighet for utvidelser. Alarmen består av en robust industriell kabinett, bevegelse og varmesensor (ALARM-AREA-D), en sirene (ALARM-AREA-S) og en avansert GSM-kontrolleren. Sensoren overvåker kontinuerlig et område på 11 x 11 meter og slå alarm hvis en eller flere personer er inne i dette området (reagerer ikke på dyr under 35 kg som hunder og katter). Varsling hørt lokalt på sirenen 105 dBA - og eksternt - via telefon (tomme samtaler) og SMS til eieren.

Funksjonaliteten til AREA Area3 kan utvides ved å koble til flere sensorer og / eller eksterne enheter. Foruten Alarm-AREA-D er også gitt infrarøde barrierer av 12 til 180 meter (IR BEAMxx). Eksisterende dør og dør kontakter kan også kobles til. Opp til 4 sensorer / brytere kan kobles ALARM Area3. Videre kan du koble til opptil fire eksterne enheter i form av lys, sjømerker eller kontrollere signal til en annen alarm / utstyr. Eieren kan få SMS eller e-post på hvilken av sensorene som har slått alarm (og selv definere disse meldingene), og eventuelt med en tekstmelding, kan du aktivere en utgang ALARM Area3.

Forvarslingsalarmen tilgjengelig i en mindre avansert versjon uten GSM-kontrolleren. ALARM AREA2indeholder stedet et relé med en tidtaker, men er ellers identisk med ALARM Area3.Danbit hjelp av selv

Vi ble lang tid plaget av olje tyver og prøvd mange gode låser til påfyllingsplassen før vi endelig funnet en effektiv Predictive som ALARM AREA3.Siden da vi hadde noen besøk fra tyver, men på vår overvåking video, kan vi nå se dem kjøre bort igjen så snart sirenen hyler og lyset tennes. Oljen tok de ikke!

Forsyning
230 VAC (indbygget DC strømforsyning)