3G Basestasjon som overfører LOG-data fra alle trådløse dataloggere i systemet. Overføring til PC eller Cloud via 3G mobilnett

Radio basestasjon henter Logg data fra loggere
basestasjon er en sammenheng mellom loggere og PC
Basestasjonsdata fra 100 trådløse loggere
Frequency Band-basestasjon og datalogger er 870MHz
Opp til 150meter - avhengig av forholdene
Større avstand med repeatere (radiolinje stasjoner)
Transfer loggdata via GSM 3G GPRS mobilnett
USB-grensesnitt til PC for oppsett:
basestasjon, tilkobling dock for data som (Optical )
protokoll: SMTP (POP før SMTP AUTH (innlogging) FTP, SMS
SMTPS (SMTP over SSL)
Temperatur: -10 - +55°C
Dimensjoner: 96 x 66 x 39 mm
Strømforsyning medfølger 
Bare til T&D loggere

LOG-WL500GSM
8 255  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

LOG WL500GSM serien kan du mikse og matche en rekke trådløse radiokommunikasjonsloggere med ulike data samlere til å møte dine behov.

LOG WL500GSM er en datasamler utstyrt med 3G mobile nettverk. Den samler data fra nærliggende dataloggere via trådløs radiokommunikasjon og sende dem automatisk via 3G-mobilnettet til settet FTP-server eller e-postadresse.

Det er perfekt for situasjoner der du ikke har PC eller LAN er tilgjengelig, for eksempel. Under transport i veksthus eller på byggeplasser. Så lenge du kan gi strøm, kan du samle inn og overføre data uten bekymring og stress LOG WL500GSM.
kan kombineres med noen av våre dataloggere LOG-WL500 serien. Og opptil 20 loggere kan registreres for samtidig bruk. Bruk vår programvare for å gjøre innstillinger for mobil kommunikasjon.

Siden den bruker mobilnettet til å overføre data, alt du trenger å gjøre for å sikre en strømkilde og være i mobil feltet for å sende data til en FTP server eller til en registrert e-postadresse.

etter en advarselsmelding kan sendes automatisk via e-post eller SMS og / eller ved å koble en summer eller lampe til den kontaktende, man kan lage en alarm På stedet. Den kan også brukes sammen med vår gratis TD WebStorage service, noe som gjør det enkelt å overvåke data, se grafer og sjekk advarsler fra hvilken som helst PC eller nettleser mobile enheten.

Annen
Alarm advisering via email og SMS. Kan styres via SMS kommandoer. Dataoverførelse via GPRS nettet (GPRS email eller FTP)
Forsyning
Batteri 4 stk. AA Eller via DC stik 1,7/ 3,5 mm 5 VDC