DisplayPort Extender 4K opp til 100 meter over CAT6A, 4K60 70m, Full HD 100m. Sett. 12VDC

High End DisplayPort Extender
Oppløsning opp til UHD 4K, 3840 x 2160 @ 30hz
Enkeltkabel, CAT 6A Opptil 100 m
Point-to-Point Connection
Plug and Play; Ingen programvare drivere kreves
med EDID
forsyningsspenning: 12VDC - både TX og RX
kan slå den andre enheten over patch-kabelen
Mål: 102 x 66 x 30 mm

BOOST-DP100-4K
7 017  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

HDBaset DisplayPort KVM Extender, 4K DisplayPort Extender over Cat.6A med IR. Boosteren sender ukomprimert DisplayPort Video 4K 30Hz opp til 70 meter og 1080p opp til 100 meter gjennom en enkelt CAT.6A-kabel. KVM Extender oppfyller HDR og HDCP.

HDBASET 1.0 DisplayPort Video Extenderere lar brukerne overføre ukomprimert 4K 30Hz video i den beste kvaliteten uten kompromiss. HDBaset 1.0 tilbyr unik ukomprimert videoutvidelsesfunksjon.

Enheter som støtter HDCP (Produksjon av digitalt innhold med høy båndbredde) er kompatibel med videoinnhold. De fleste av de nyeste DisplayPort Video Extender-støtten HDCP og er spesielt bakoverkompatibel med den forrige versjonen. Dette betyr at du kan koble eldre kilder til en ny skjerm under HD-streaming uten HDCP-omformer i mellom. Rextron Video Extender støtter HDCP-tasten for å sikre kontinuerlig videoavspilling når som helst.

Toveis IR-utvidelsesfunksjon støtter IR-signal med full frekvens fra 38KHz til 56kHz. I tillegg er pigtail-designen av den eksterne IR-utvidelsesenheten med 1,4 m kabel, som øker avstanden mellom emitteren og mottakerhodene og IR-porten på Video Extender-enhet, brukere en fleksibel og enklere måte å installere IR-kontrollsystemet på. Det gir en unik styrke som ofte brukes i kombinasjon med hjemmekino- og systemintegrasjonsapplikasjon.

HDBaset Extender over cat.x-kabelen er ideell for offentlig overføring, utstillinger, butikker, rettssalen, busstasjonen og mange Flere applikasjoner. I tillegg er det enkelt å installere, og ingen programvare eller drivere er nødvendig.

Afstand
4K - 70 meter, Full HD - 100 meter
Driftstemperatur
0 - +50°C
Kabinet
Metal
Opløsning
4K UHD, Full HD