Nettbasert I/O-kontroller med tillegg på opptil 64 I/O-moduler. Med Peer-to-Peer-kommunikasjon. Betingelser, planlagt, logikk

Nettverksbasert I/O-modulkontroll
For alle ControlByWeb-moduler
Kraftig innebygd webserver
Logging og automatisk tegning av loggfiler
Innebygd Ethernet-svitsj med to Ethernet-tilkoblinger
Utvidelsesbuss - Direkte tilkobling med opptil 64 moduler *
Støtter USB WiFi-adaptere/USB-blits
For 1-leder buss for temp/fuktighetssensorer
Egendefinerte e-postvarsler
Logiske skript eller programmer med Lua
Avansert planlegging i full kalender
Protokoller: HTTP, HTTPS, SSL, SMTP, Modbus/TCP
Remote Services™ server og klient etc
E-postvarsler basert på brukerdefinerte forhold
Statisk eller DHCP IP-adressekonfigurasjon
Alternativer for XML, Modbus/TCP og SNMP-grensesnitt

X-600M-I
11 737  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

X-600M-I-serien er den ultimate drop-in-løsningen for overvåking og kontroll. Start med X-600M-I hovedkontrolleren og legg til I/O ved å koble til utvidelsesmoduler for en løsning som er skreddersydd for din spesifikke applikasjon. Utvidelsesmoduler inkluderer releer, digitale innganger, analoge innganger, termoelementer og mer. Denne serien har mange kraftige funksjoner og vil være en ideell løsning for mange bruksområder.

X-600M-I er en nettaktivert I/O-kontroller som utfører kontroll-, logikk- og overvåkingsfunksjoner som ligner på en programmerbar logikkkontroller (PLC). I motsetning til en PLS er imidlertid X-600M-I designet for nettbaserte applikasjoner. X-600M-I kan konfigureres, kontrolleres og overvåkes ved hjelp av den innebygde webserveren og en standard nettleser. Installasjonsnettsidene er intuitive og enkle å bruke og krever ingen spesielle programmeringskunnskaper. Ingen tilleggsprogramvare er nødvendig.

X-600M-I fungerer som en kraftig hovedkontroller for andre ControlByWeb™-moduler. Med den spesielle sammenkoblingsflatkabelen er det mulig å koble opptil 64 utvidelsesmoduler direkte til X-600M-I. Den kan også kontrollere hvilken som helst av våre andre frittstående ControlByWeb-enheter over et Ethernet-nettverk med opptil 128 enheter.

Mange kraftige funksjoner er inkludert i denne nye serien; for eksempel tilpassede e-postvarsler, planlegging, logging og grafisk fremstilling av loggede data, tilpassede Lua-skript og mer.

Utvidelsesmoduler for X-600M-I er tilgjengelige for å legge til releer, digitale innganger, termoelementer og mer.