Ethernet over 2-tråds tilkobling med VDSL. Opptil 90 Mbps og opptil 1,4 km mellom 2 VDSL-moduler. Sikker erstatning for WIFI

Med 2 st. VDSL2 + A kan opprettes nettverksforbindelse over 2-tråds kabel

Opp til 1,4 Km Ethernet bro via de 2 stykker. VDSL2 + A
Hastigheten avhenger av kabellengden og - opp til 90Mbps
automatisk tilpasser hastighet til høyeste hastighet
kan også kommunisere med ETH-VDSL2 + 4 + (4 port switch)
1 x LAN 10/100 BASE-T RJ45 auto MDI / MDI-X port
1 x VDSL2 + A RJ11 hun
5VDC, 2A strømforsyning inkludert
Med 2 stk. ETH-VDSL2+A. En satt til CPE, og den andre til CO
Koble hver ende av den to-tråds, tvinnet parkabel
ESD-beskyttelse: 6KV
DIN montering, veggmontering. DIN beslag tilkøpes 
Selges separat! Order 2 stykker for ett sett.

ETH-VDSL2+A
1 699  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

100/100 Mbps Downstream / Upstream, High Performance Ethernet Over VDSL Løsning
Ethernet-VDSL2 + A er en Ethernet-Over-VDSL2-omformer med høy ytelse. Den er designet basert på to kjerne nettverksteknologier, Ethernet og VDSL2 (digital abonnentlinje 2 med meget høy datahastighet). VDSL2-teknologien gir den absolutt raskeste dataoverføringshastigheten over eksisterende kobber telefonlinjer uten behov for kabling. Et-VDSL2 + A støtter Ultra-bakre ytelse til det grundige telefonnettverket med opptil 100 / 100mbps symmetrisk datahastighet innen 300m og 50 / 2Mbps for 1,4 km langdistanseforbindelser.

Implementering med eksisterende telefonkobberlinjer
etet -VDSL2 + A er også en lang rekkevidde Ethernet (LRE) -konverter som leverer en RJ-45 Ethernet-port og en RJ-11-telefonkontakt for VDSSL2-tilkobling. Ved hjelp av den ekstra splitteren fra et-VDSL2 + en pakke, kan splitteren gi Potter Splitter for å dele den eksisterende telefonlinjen med potter; Derfor er det ikke nødvendig å erstatte de eksisterende kobbertrådene. Bare sett inn et-VDSL2 + A med ekstra splitter i den eksisterende RJ-11-telefonkontakten, og et High Performance VDSSL2-nettverk kan kobles til. Et-VDSL2 + A er ideell for å bli brukt som en Ethernet Extender for et eksisterende Ethernet-nettverk.

Levering av serviceforbindelse med høy etterspørsel etter ISP / Triple Play-enheter
ETH-VDSL2 + A Gir utmerket båndbredde for å tilfredsstille Triple Play-enheter for hjemmeunderholdning og kommunikasjon. Med evnen til 100/100 Mbps Symmetrisk dataoverføring muliggjør et-VDSL2 + en mange multimedie tjenester å jobbe på det lokale Internett, for eksempel VOD (Video on Demand), Voice Over IP, Videotelefon, IPTV, Internet Caching Server, Fjernundervisning og så videre .

Enkel og fleksibel installasjon
Ethernet-over-VDSL2 Converter leveres med en plug-and-play-design og er fullt kompatibel med alle typer nettverksprotokoller. I tillegg kan driftsstatus for hver port og hele systemet overvåkes via de rike diagnostiske lysdiodene på frontpanelet. VC-231 tilbyr to moduser, CPE og CO, til bruk: CPE-modus brukes på klientsiden, og CO-modus er på den sentrale siden. CPE- eller CO-modusen kan justeres ved hjelp av en innebygd DIP-bryter. For punkt-til-punkt-tilkobling må en CPE-modus etet-VDSL2 + A og en CO-modus etet-VDSL2 + A konfigureres som noen konverterere for å utføre tilkoblingen.

Forsyninger overlegen oppstrøms og Nedstrømsoverføringsprestasjon
ETH-VDSL2 + A definerer også symmetrisk båndplan for overføring av oppstrøms og nedstrøms signaler, måleplanen utfører høyere overføringskvalitet i kort rekkevidde til sentral side (CO) i symmetrisk modus. Totalt, når et-VDSL2 + A er i profil 17A driftsmodus, gir den langdistanseoverføringen med ultrahøy ytelse til det grundige telefonlinjen-nettverket, og når et-VDSL2 + A er i 30A driftsmodus, kortavstandsversjonene med oppstrøms og nedstrømsoverføring Gi ytelse for trådhastighet.

Annen
Cabling: • Ethernet   10Base-T: 2-pair UTP Cat.3,4,5 up to 100m (328ft)   100Base-TX: 2-pair UTP Cat.5, up to 100m (328ft) • VDSL   Twisted-pair telephone wires (AWG24 or better) up to 1.4km
Dimensioner
97 x 70 x 26 mm
Driftstemperatur
0 ~ 50°
Duplex
Half duplex Back pressure and IEEE 802.3x Full Duplex Pause frame flow control
Forsyning
5V DC, 2A
LED
• One Power • 3 for RJ-11/VDSL2 • 2 for per RJ-45 10/100Base-TX port
Porte
10/100Base-TX: 1 RJ-45, Auto-Negotiation and Auto-MDI/MDI-X VDSL: 1 RJ-11, female Phone Jack PHONE: Additional Splitter for POST connection
Vekt
199g