4 ports nettbasert av-/påkobling av utstyr via Internett, sky. Ping stabil nettside for å starte på nytt. 4 x 230VAC.

Nettbasert fjernkontroll for å slå av/på via Internett
Innebygd webserver. Brukernavn + Passord
MQTT, Cloud, SNMP
APP for smarttelefon
Watchdog med ping av stabil nettside (Google etc.)
4 x 230 VAC stikkontakter - IEC C-13 utgang 10A og C-14 inngang 15A.
Webserver innebygd - passordbeskyttet.
VPN-klient
Støtter: HTTP, HTTPS/SSL, TCP/IP, PPPOE, DHCP, DDNS, SNMP v3, SMTP, NTP, TLS
Støtter: Cloud Connect: AWS IOT, GOOGLE Cloud IoT, Microsoft AZURE IOT
Mål: 195 x 116 x 45 mm
Stativbeslag kjøpes separat

NPOWER4
3 321  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

NPOWER4 gir fjernstyrt manuell kontroll av kritiske enheter ved å klikke på noen få knapper på smarttelefonen eller datamaskinens nettside. Stopp den problematiske enheten ved å koble fra strømmen til et bestemt uttak. Ved å slå av strømmen og restarte enheten eksternt sparer du tid og penger ved å eliminere behovet for å sende teknikere til årsaken til problemet.
Administrator kan overvåke PDUens totale strømforbruksinformasjon fra den eksterne enden gjennom Internett for å forstå strømforbruket til alle enheter fullt ut.
Konfigurer overbelastningsvarsler og varsle ledere via e-post og trap, slik at administratoren kan svare på kriser på kortest mulig tid for å minimere katastrofer. Sentral administrasjonsprogramvare som kan administrere et stort antall PDU-er strøm-, temperatur- og fuktighetsinformasjon. Databasen lagrer strømforbruksinformasjonen til strømskinnen og gir historikkkurvediagrammet for administratorens referanse.

Kompakt enhet for automatisk å slå utstyr på/av til bestemte tider basert på en tabell. De 4 utgangene kan settes opp uavhengig av hverandre. De kan også kontrolleres med en nettleser via en webserver innebygd i NPOWER4. Inkludert med NPOWER4 er en beskrivelse av protokollen og et programvareutviklingssett, slik at du kan utvikle dine egne programmer basert på TCP/IP-kommandoer for å kontrollere NPOWER4. Slå på/av via lokalt og internett. Automatisk av/på basert på en tidtabell.

Dimensioner
45 x 220 x 120 mm (H x B x D)
Forsyning
Forsyning 230 VAC