Antennekabel / Coax

Hva du trenger å vite om antennekontakter før du kjøper dem

Det er fire forskjellige typer antennekontakter som kan sees på bildet nedenfor. Se hvilken du trenger og hvilken som passer din løsning.

Generell informasjon

Koaksialkabel eller...

Hva du trenger å vite om antennekontakter før du kjøper dem

Det er fire forskjellige typer antennekontakter som kan sees på bildet nedenfor. Se hvilken du trenger og hvilken som passer din løsning.

Generell informasjon

Koaksialkabel eller koaksialkabel så dagens lys i 1880 og er en type elektrisk kabel som har en indre leder omgitt av et rørformet isolasjonslag, omgitt av et rørformet ledende skjerm.

Alle Coax-kabler har også en isolerende ytre kappe eller kappe. En koaksialkabel er en overføringslinje som brukes til å bære høyfrekvente elektriske signaler med lav frekvens. Den brukes til bredbåndsnettkabler, kabel-TV-signaler og kobler radiosendere / mottakere til deres antenner.

 

Det er veldig viktig at en koaksialkabel er laget av kvalitetsmaterialer, for eksempel 100% ren kobber og at det rørformede isolasjonsmaterialet gir høy isolasjon, og her er skumisolatoren best.

Det er viktig at en Coax-kabel er så kort som mulig, siden den fungerer som signaldempere. En koaksialkabel for radiosendere er 50 ohm - motstanden kalles impedans og må passe radiosenderen - den motsatte enheten (f.eks. En antenne) må utformes med samme motstand. Muligens. feil samsvar vil føre til refleksjoner i kabelen og forstyrre / forstyrre signaloverføringen. Videosignaloverføring, impedansen må være 75 ohm (RG59)

 

Teknisk informasjon

En sender og mottaker ser en Coax-kabel så mange kompositt-passive komponenter - kondensator mellom leder og skjerm, spiralserier, samt en ohmsk motstand (tap i kobber). Et tap i en Coax-kabel gjelder både sender og mottaker. En sterk koaksialkabel f.eks. LLC400 (10mm tykk) gir ca. 22dB tap per 100 meter ved 2,4 GHz (Wifi). En LCC200 (5 mm tykk) gir et tap på ca. 55 dB per 100 meter ved 2,4 GHz. Husk å kompensere Coax kabeltapet med passiv Gain antenne hvis mulig. Unngå helst aktive 2-veis signalforsterkere.

Husk: Kabelen av god kvalitet gir den beste tilkoblingen.

Kjøp Coax [Antennekabel] her ⇒ Se de 4 kontakttypene

Antennekabel / Coax

Det fins 66 produkter.

Viser 1-20 av 66 element(er)
 • RP-SMA til TS9 adapter

  RP-SMA til TS9 adapter

  RP-SMA/ RSMA hun til TS9 han konverter

  Adapter TS9 male plug to SMA female jack RF connector straight

  Pris 114  NOK
  Delenummer: ADAP-RSMA-TS9M
  På vei inn