Slå utstyr av og på via nettverket. "IP-ping av stabil webside" for auto tilbakestilling. Schedule for av/på. 2 x 230VAC ut

Reléboks for å slå av/på 2 x 230 VAC utstyr via nettverket
Viser gjeldende strømforbruk og omgivelsestemperatur på PC.
Webserver innebygd - passordbeskyttet.
Tidsplan - tidtabell for å slå av/på
Tidstabell for av/på. 2 x 230VAC utganger

NPOWER2+
2 901  NOK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

NPOWER2+ er en kompakt boks for å overvåke og slå på/av/restarte elektrisk utstyr ved hjelp av innebygd automasjon eller ved å betjene den innebygde webserveren ("hjemmesiden") over Internett/lokalt nettverk.
Enheten inneholder en Watchdog som "pinger" med passende intervaller, f.eks. en server på nettverket drevet av NPOWER2+.
Tilførselen til denne enheten avbrytes kort hvis det ikke oppnås respons på "ping"-kommandoen. Den innebygde nettsiden kan betjenes fra hvilken som helst PC via det lokale nettverket eller Internett og brukes til å slå av/på det tilkoblede utstyret. Det er passordbeskyttelse mot misbruk. Likeledes nettverksutstyr, som f.eks rutere, brannmurer, trådløse aksesspunkter etc. som "henger" startes på nytt. På denne måten kan du få en «frisk forbindelse» uten å måtte være der selv for å trykke på bryteren. NPOWER2+ kan f.eks. er satt til "ping" eller http be om en stabil server på Internett. Hvis ADSL-ruteren, som forsynes via NPOWER2+, "henger" og det ikke er noe svar, vil NPOWER2+ automatisk starte ruteren på nytt ved å slå av og på forsyningen.

Slå av og på via nettverk. Starter automatisk på nytt utstyr som "henger". Driver og programvare er tilgjengelig under DOWNLOADS

Dimensioner
100 x 114 x 109 mm (H x B x D)
Watchdog
Der kan indstilles 1 – 10 sek.