Temperatursensor med RS485, -20 til +60°C, Modbus RTU-grensesnitt, 14 bits oppløsning, kaskadetilkobling

Temperatursensor TST300V2 med RS485-grensesnitt
±0,13°C nøyaktighet fra +20°C til +60°C
14 bits oppløsning
2 x RJ45 for kjedekobling til neste sensor
IP20 forseglet hus
Lavt energiforbruk
Modbus adressetabell: se TST300 manual
Logg inn på danbit.dk og trykk på LAST NED

MODBUS RTU-grensesnitt

TST300
1 178  NOK
Eksklusive MVA
Antall
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

TST300 er en presisjonstemperatursensor med MODBUS RTU-grensesnitt. Enheten trenger ikke en ekstern strømforsyning. Det er en utmerket løsning for presis temperaturovervåking og kontroll.
Temperatursensoren integrerer et båndgap temperatursensorelement pluss signalbehandling og gir en fullt kalibrert digital utgang. Temperatursensoren er fabrikkkalibrert.
Den fokuserer på applikasjoner som krever presis temperaturovervåking - serverrom, kontorer, matbutikker, etc. Den er også egnet for smarte kontorapplikasjoner, samt for dataloggere og termostater.
Temperatursensoren gir høy målenøyaktighet så lav som ± 0,13°C i området +20 til +60°C. Den fungerer med 12-bits presisjon fra digital-til-analog-omformeren om bord. Strømforbruket er lavere enn 5mA, mens forsyningsspenningen er fra 4 til 5,5VDC.
TST300 kommuniserer med kontrollere via et RS-485-grensesnitt. Hver sensor har et unikt serienummer, som gjør at flere sensorer kan bruke samme RS-485 buss.
Den digitale temperatursensoren bruker to RJ45-kontakter for en enkel måte å koble til neste modul. Standard UTP/FTP LAN-kabel kan brukes for sammenkobling mellom sensorene og kontrolleren.